Home Gaming Shadows of Doubt’s nieuwe update genaamd Cheats and Liars nu beschikbaar

Shadows of Doubt’s nieuwe update genaamd Cheats and Liars nu beschikbaar

by Pim, Sel

Check in bij het Grand Hotel en onderzoek een liefdesaffaire in de ‘Cheats and Liars’ update van Shadows of Doubt, de eerste grote content update voor de geprezen immersieve detective sim, die vandaag te downloaden is.

Als een gratis update voor alle Shadows of Doubt spelers, introduceert Cheats and Liars een gloednieuw soort zaak – het onderzoeken van een affaire – samen met een nieuw soort gebouw, nieuwe NPC interacties en een reeks verbeteringen op het gebied van kwaliteit van leven, waaronder bug fixes, verbeteringen in de lokalisatie en ondersteuning voor NVIDIA DLSS.

Check in bij het Grand Hotel en onderzoek een ontrouw. Monitor de beschuldigde en ontdek bewijs van een smerige relatie om hun trouw te bepalen. Maak gebruik van de faciliteiten van het hotel, ontspan in de bar op het dak of bewonder de kristallen kroonluchter in de majestueuze lobby – het hotel is van jou om te verkennen.

Ontdek gloednieuwe NPC interacties en dialogen, inclusief de optie om je verdachte direct te beschuldigen en ze in handboeien te slaan. Maar wees gewaarschuwd, je verdachte zal niet altijd vriendelijk reageren op beschuldigingen van een misdaad…

“Shadows of Doubt heeft een ongelooflijke reactie gekregen van spelers, en we zijn erg blij om hen vandaag nieuwe content te bieden om te verkennen en te onderzoeken met de Cheats and Liars update,” zei Sean Campbell, Senior Product Manager bij Fireshine Games. “Sinds de lancering in Early Access eerder dit jaar, heeft het team bij ColePowered Games zich gericht op het polijsten van de game-ervaring en het uitbreiden van nieuwe manieren om te spelen die echt profiteren van Shadow of Doubt’s innovatieve AI-systemen en complexe simulatie. Cheats and Liars is slechts het begin van dat harde werk, en ik ben erg enthousiast om te zien hoe spelers deze heel andere soort onderzoek aanpakken.”

Nu beschikbaar op Steam Early Access, is Shadows of Doubt een meeslepende ervaring in misdaadoplossing die spelers in de rol plaatst van een privédetective. Verken volledig gesimuleerde steden en ontmoet individuele burgers elk met hun eigen naam, baan, appartement en dagelijkse routine op je jacht naar een seriemoordenaar. Gebruik een verscheidenheid aan gadgets om verdachten op te sporen en benader elke zaak op jouw manier: scan vingerafdrukken, controleer oproepgeschiedenis, lees privé-e-mails, omkoop burgers, bekijk CCTV, of pick locks, breek deuren open en saboteer beveiligingssystemen – er zijn meerdere manieren om elke zaak op te lossen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d