Home StreamingHBO Max HBO’s The Last of Us Season 2 komt waarschijnlijk in de eerste helft van 2025

HBO’s The Last of Us Season 2 komt waarschijnlijk in de eerste helft van 2025

by Mark van Truijen

Meer dan een paar tv- en filmadaptaties van videogames hebben de afgelopen jaren indruk gemaakt, en in die groep hebben er maar weinig de soort hoogten bereikt die HBO’s The Last of Us vorig jaar deed. Zo succesvol was het eerste seizoen van de show dat kort na de première een tweede officieel werd goedgekeurd, en hoewel er eerder is gemeld dat het in 2025 in première zou gaan, is een specifieke releasedatum nog steeds ongrijpbaar.

Dat is helaas nog niet veranderd, maar het lijkt erop dat we op zijn minst een smaller venster hebben. Zoals gemeld door Deadline (via Discussing Film op Twitter), zal het tweede seizoen van The Last of Us ergens in de eerste helft van 2025 in première gaan. Dat zou overeenkomen met uitspraken die vorig jaar zijn gedaan door Bella Ramsey, die Ellie speelt in de show.

Onlangs deelde HBO een eerste blik op Joel en Ellie (gespeeld door Pedro Pascal en Bella Ramsey respectievelijk) in seizoen 2 van The Last of Us met twee nieuwe afbeeldingen. Het komende seizoen zal ook verschillende nieuwe sleutelfiguren introduceren, waaronder Abby (gespeeld door Kaitlyn Dever), Dina (gespeeld door Isabel Merced) en Jesse (gespeeld door Young Mazino). Het is ook bevestigd dat seizoen 2 niet de volledigheid van The Last of Us Part 2 zal beslaan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x