Home Gaming LEGO Horizon Adventures is in ontwikkeling en een aankondiging wordt snel verwacht

LEGO Horizon Adventures is in ontwikkeling en een aankondiging wordt snel verwacht

by Mark van Truijen

Van een nieuwe hoofdlijn single-player aflevering en een co-op multiplayer spel tot een vermeende remaster van het eerste spel en zelfs een MMO, rapporten hebben aangegeven dat de Horizon-franchise van Guerrilla en Sony veel ijzers in het vuur heeft, en nu lijkt er door lekken nog een aankomende, nog niet aangekondigde titel te zijn opgedoken.

Leaker Kurakasis plaagde onlangs op Twitter een samenwerking tussen Sony en LEGO die binnenkort zal worden aangekondigd, wat kort daarna werd bevestigd door Tom Henderson van Insider Gaming. Sterker nog, volgens het rapport van Henderson is de samenwerking een nieuw spel getiteld LEGO Horizon Adventures, een LEGO-thema spin-off die door een anonieme bron in wezen wordt beschreven als “Horizon Forbidden West maar dan LEGO”. Het spel zal naar verluidt “realistische” visuals bevatten.

Verdere details zijn schaars, maar naar verluidt zal LEGO Horizon Adventures binnenkort worden aangekondigd, volgens handelsmerkaanvragen gevonden door Kurakasis. Henderson beweert dat een aankondigingstrailer voor het spel al sinds vorige maand klaar is, wat aangeeft dat het mogelijk onthuld zal worden op Sony’s geruchten PlayStation Showcase ergens deze maand. Volgens eerdere rapporten zal het evenement ook onthullingen en updates zien voor de remake van Silent Hill 2 en een nieuw Astro Bot-spel.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x