Home Gaming SteamWorld Heist 2 komt met een deep dive trailer

SteamWorld Heist 2 komt met een deep dive trailer

by Mark van Truijen

Sinds de aankondiging vorige maand heeft Thunderful consistent nieuwe details gedeeld over SteamWorld Heist 2, en er zijn nu meer van die details naar voren gekomen dankzij een nieuwe diepgaande trailer. Deze nieuwe trailer werpt meer licht op het verhaal, de wereld en meer van de tactische RPG, na de vorige diepgaande trailer die het gevechtssysteem, jobsysteem en meer van het spel detailleerde.

SteamWorld Heist 2 speelt zich af op een scherf van een verbrijzelde planeet, die grotendeels wordt gedomineerd door een grote zee. Water uit de zee is nodig voor de Steambots die op de scherf wonen om te kunnen functioneren, maar nu de zee vergiftigd is, groeit de onrust. In deze setting nemen spelers de rol aan van Kapitein Quincy Leeway, die samen met zijn metgezellen Daisy en Wesley aan een reis begint die je zal zien uitbreiden met nieuwe rekruten, upgrades kopen, de wereld verkennen, en meer.

Over dat laatste gesproken, SteamWorld Heist 2 zal spelers een grote, vrij te verkennen wereldkaart presenteren. Gepresenteerd als een overworld, zullen spelers de kaart kunnen navigeren met hun schip – wat natuurlijk veel extra mechanieken met zich meebrengt. Om te beginnen zal het verkennen van de zee ook hand in hand gaan met het omgaan met verschillende delen van de kaart die verschillende vijanden, bedreigingen en meer met zich meebrengen.

Zeegevechten zullen prominent aanwezig zijn, waardoor spelers bijvoorbeeld verschillende soorten schepen van de Royal Navy kunnen aangaan in realtime ontmoetingen, in tegenstelling tot de traditionele turn-based tactische gevechten van het spel. Naarmate je dieper in het spel vordert en meer van de wereld verkent, kun je upgrades voor je schepen ontgrendelen en verwerven, waaronder betere wapens of bepantsering, het kunnen verkennen van onderwatergebieden, en meer.

Bekijk de onderstaande trailer voor meer details.

SteamWorld Heist 2 wordt gelanceerd op 8 augustus voor PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Het zal ook beschikbaar zijn op Game Pass bij de lancering.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x