Home Gaming Call of Duty: Black Ops Gulf War zal mogelijk bij lancering in de Game Pass zitten

Call of Duty: Black Ops Gulf War zal mogelijk bij lancering in de Game Pass zitten

by Mark van Truijen

Het is al enkele maanden geleden dat de overname van Activision Blizzard door Microsoft werd afgerond, en hoewel de catalogus van titels van de laatste inmiddels zijn weg naar Game Pass heeft gevonden met Diablo 4 als startpunt in maart, is er nog geen echte duidelijkheid of Call of Duty in het bijzonder hetzelfde pad zal volgen. Nu wordt echter gemeld dat er binnenkort officieel concrete details over dit onderwerp zullen worden gedeeld.

Wall Street Journal heeft in een recent gepubliceerd rapport beweerd dat het Call of Duty-spel van dit jaar bij de lancering beschikbaar zal zijn via Game Pass. Volgens het rapport verwacht het bedrijf natuurlijk een klap voor de verkoop van de titel, maar hoopt het ook een stijging van het aantal abonnees voor de dienst te zien, aangedreven door Call of Duty.

Het rapport gaat verder met de bewering dat Microsoft de Game Pass-release van het spel officieel zal bevestigen op zijn Xbox Games Showcase in juni. Eerder werd in rapporten beweerd dat het bedrijf ook mogelijk van plan was om eerdere Call of Duty-titels op Game Pass te zetten. Lees hier meer over.

Eerder deze maand herhaalde Xbox-president Sarah Bond dat alle first-party Microsoft-games op de eerste dag Game Pass-releases zullen zien, inclusief Activision-titels, hoewel ze Call of Duty niet expliciet noemde. Interessant is dat recente lekken ook hebben beweerd dat Microsoft van plan is een nieuwe laag en een prijsverhoging voor Game Pass te introduceren.

Volgens eerdere lekken zal de Call of Duty-titel van dit jaar Call of Duty: Black Ops Gulf War heten. De singleplayer-campagne, ontwikkeld door Raven Software, zal naar verluidt volledig open wereld zijn. Het spel wordt gelanceerd in oktober, zo wordt beweerd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x