Home Gaming EA Sports College Football 25 komt met onthullingstrailer

EA Sports College Football 25 komt met onthullingstrailer

by Mark van Truijen

Het wachten op een nieuw college football-spel heeft veel langer geduurd dan iemand had kunnen verwachten, maar dat wachten is bijna voorbij. Eerder dit jaar werd EA Sports College Football 25 officieel aangekondigd, met een volledige onthulling gepland voor mei. Die onthulling is er nu, met EA die een nieuwe trailer heeft uitgebracht die een paar minuten aan in-game beelden toont, terwijl ook de belangrijkste kenmerken en modi van het spel worden gedetailleerd in een blogpost.

EA Sports College Football 25 zal 134 FBS-scholen bevatten, met een reeks functies genaamd CampusIQ die dienen als de ruggengraat van de moment-tot-moment gameplay op het veld. Volgens EA Sports zal het “strategische, snelle gameplay leveren die de ware diepte van college football weerspiegelt”, naast het opnemen van een slijtage- en scheursysteem voor spelers, een pre-snap herkenningssysteem, en zelfs gameplay-beïnvloedende thuisveldvoordeel afleidingen zoals schermtrillingen, ontbrekende pre-play iconen, en bewegende speelkunst.

Daarover gesproken, EA Sports College Football 25 legt ook veel nadruk op “het decibel-schuddende geluidslandschap van college football”, wat zal inhouden “verhalende tradities, bezienswaardigheden en geluiden die college football-stadions elektrificeren”, inclusief unieke teamuitlopen, rivaliteitsrituelen, gesynchroniseerde menigte-gezangen, mascottes, en nog veel meer.

Bovendien zal het spel ook een dynamisch picture-in-picture play-call systeem bevatten, commentaar van Chris Fowler en Kirk Herbstreit in topwedstrijden, en van Rece Davis, Jesse Palmer, en David Pollack in alle andere wedstrijden.

Buiten het veld zelf zal EA Sports College Football 25 een aantal modi bevatten waar spelers in kunnen duiken. Dynasty zal je toestaan om te spelen als een op maat gemaakte coach, en zal ook een 32-speler online optie hebben, terwijl Road to Glory je zal zien spelen als een student-atleet terwijl je “je wekelijkse schema, GPA en je imago beheert, Coach Trust verdient om meer speeltijd te krijgen.”

Natuurlijk zal ook Ultimate Team inbegrepen zijn, met zowel head-to-head seizoenen en solo-uitdagingen, naast Champs en Champs Gauntlets. Cross-play is ook bevestigd voor de modus. Ten slotte is Road to the College Football Playoffs een nieuwe competitieve modus die je zal opdragen spelers te verslaan om door de rangen te stijgen, divisies te beklimmen, de playoffs te halen, en uiteindelijk het Nationaal Kampioenschap te winnen.

Buiten de modi hebben spelers ook de optie om een Team Builder website te gebruiken, waar je uniformen, helmen, je logo, en velden kunt ontwerpen, en het vervolgens kunt uploaden om het in het spel te gebruiken. Specifiek kunnen Team Builder teams worden gebruikt in offline Play Now en privé Dynasty modi. Spelers kunnen ook teams die door anderen zijn gemaakt doorzoeken.

Zoals eerder onthuld, zal EA Sports College Football 25 op 19 juli worden gelanceerd voor PS5 en Xbox Series X/S.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x