Home Gaming Samurai Shodown krijgt Rollback Netcode op PS4, Xbox Series X/S, en Epic Games Store

Samurai Shodown krijgt Rollback Netcode op PS4, Xbox Series X/S, en Epic Games Store

by Mark van Truijen

Ontwikkelaar en uitgever SNK heeft aangekondigd dat Samurai Shodown nu rollback netcode heeft op PS4, Xbox Series X/S, en de Epic Games Store versie van de PC release. Dit is een grote verbetering van hoe de multiplayer van het spel werkt, aangezien rollback netcode het spel niet vertraagt vanwege lag in een delay-gebaseerd systeem, maar in plaats daarvan de actie van het spel laat doorstromen met ingebouwde voorspellende compensatie voor hoge latency.

Rollback netcode voor Samurai Shodown was al geruime tijd in de maak, met de PC-versie van het spel die in 2023 een bèta kreeg om de netcode uit te testen. Terwijl de Steam-versie van Samurai Shodown al sinds vorig jaar op rollback netcode draait, zijn sommige consoleversies van het spel, evenals de Epic Games Store versie op PC, nu eindelijk op gelijke voet met diezelfde versie.

Het is vermeldenswaard dat de Nintendo Switch en Xbox One versies van het spel nog steeds geen rollback netcode hebben, en SNK heeft niet onthuld of deze platforms de rollback netcode update zullen krijgen.

Samurai Shodown is beschikbaar op PC, PS4, Xbox One, Xbox Series X/S, en Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x