Home Gaming Kien voor de Game Boy Advance is nu uit

Kien voor de Game Boy Advance is nu uit

by Mark van Truijen

Retro-uitgever Incube8 Games en indie-ontwikkelstudio AgeOfGames zijn verheugd aan te kondigen dat Kien voor de Nintendo Game Boy Advance nu beschikbaar is op fysieke cartridge.

Oorspronkelijk ontwikkeld in de vroege jaren 2000 en tot nu toe onuitgebracht, is Kien nu uit en klaar voor fans om van te genieten.

Ontdek het Geheim van Kien! Gedurende 7.000 jaar is de planeet Malkut wijselijk geregeerd door de 7 Meesters van het Absolute. Maar chaos is herboren nu het kwaad het Land van Harmonie corrumpeert. De 7 Meesters zijn verdwenen, mystieke krijgers zijn afgeslacht, en de tempels zijn gedoemd in bloed. De enige hoop die overblijft is gevangen in de harten en wil van twee jonge leerlingen. Hun lot is om het kwaad te bestrijden, de waarheid te onthullen en het geheim van Kien te ontdekken.

Kien is een meeslepend actieplatformspel doordrenkt met RPG-elementen, dat spelers onderdompelt in een boeiende fantasiewereld over 23 ingewikkelde en veeleisende niveaus. Het spel behoudt een meedogenloos tempo, waarbij spelers midden in hectische actie worden gegooid waar ze een veelheid aan tegenstanders moeten confronteren. De onderscheidende niet-lineaire structuur geeft spelers de vrijheid om de uitgestrekte wereld van Kien te verkennen zoals zij dat willen; reizend van het ene naar het andere niveau, waardoor elke speelbeurt een uniek en boeiend avontuur is.

“Kien is een zeer veeleisend spel, op een manier is het een pre-souls spel. De gevechten zijn altijd zeer intens en moeilijk. De missies en paden tussen de verschillende niveaus en werelden zijn echt kronkelig en moeten ontdekt worden door te spelen, fouten te maken en te sterven. Veel gamers zullen van dit spel houden, maar anderen zeker niet,” zegt Fabio Belsanti, hoofd gamedesigner.

Email Image

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x