Home GamingAndroid Devolver Direct gepland voor 7 juni

Devolver Direct gepland voor 7 juni

by Mark van Truijen

Devolver Digital is een van de vele bedrijven die graag jaarlijkse zomerevenementen organiseren om te praten over hun aankomende spellen, en tot niemands verbazing heeft de indie-uitgever bevestigd dat ze dat ook dit jaar zullen doen.

Via Twitter heeft Devolver een nieuwe Devolver Direct-presentatie aangekondigd, die gepland staat voor 7 juni om 17.00 uur Pacific. 7 juni is toevallig ook de dag dat Summer Game Fest in première gaat. Interessant is dat de Direct van dit jaar opnieuw zal draaien om het totaal-niet-neppe mascottepersonage Volvy van het bedrijf, dat vorig jaar werd geïntroduceerd in de gestoorde presentatie.

Er is nog geen woord over welke spellen we kunnen verwachten te zien tijdens de presentatie, hoewel Devolver Digital wel een aantal titels heeft bevestigd die in de pijplijn zitten waar we mogelijk updates over kunnen krijgen, waaronder The Plucky Squire, Skate Story, Anger Foot, en meer.

Verschillende andere showcases zijn ook bevestigd voor juni door andere bedrijven, waaronder de Xbox Games Showcase, Nintendo Direct, Ubisoft Forward, en het eerder genoemde Summer Game Fest.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x