Home Gaming Piotr Musiał, componist achter Frostpunk, Diablo IV en meer, keert terug voor Frostpunk 2

Piotr Musiał, componist achter Frostpunk, Diablo IV en meer, keert terug voor Frostpunk 2

by Jos Vis

11 bit studios is verheugd om aan te kondigen dat Piotr Musiał, een van de bekendste Poolse gamemuziekcomponisten, de soundtrack zal componeren voor het aankomende Frostpunk-vervolg. Musiał, die eerder met de studio werkte aan This War of Mine en de originele Frostpunk, is een logische keuze voor het nieuwe project. Zijn portfolio bevat ook scores voor andere opmerkelijke Poolse titels zoals The Witcher 3.

Bovendien zal Musiał de muziek componeren voor een andere game van 11 bit studios, The Alters. In tegenstelling tot de grimmige post-apocalyptische setting van Frostpunk, bevat The Alters een sci-fi-verhaal met een compleet andere muzikale toon.

Fans kunnen Musiał’s nieuwe composities ervaren en bijna twee uur van The Alters spelen in een opwindende demo als onderdeel van Steam Next Fest.

Frostpunk 2 duikt nog dieper in de post-apocalyptische afgrond en bouwt voort op de fundamenten die zijn voorganger tot een triomf maakten. Het duwt spelers in een wereld van onverzettelijke realiteiten en complexe sociale dilemma’s in een steeds groter wordende stad. Met een bredere reikwijdte en uitbreiding in elk aspect van de gameplay-mechanica, escaleert Frostpunk 2 de spanning terwijl je de stad en haar inwoners naar een onzekere toekomst stuurt.

Veel van die spanning komt voort uit de introductie van verschillende facties binnen de stadsmuren die strijden om loyaliteit onder haar burgers. Ga je je beslissingen buigen naar de survivalistische aard van de Icebloods, voorstanders van aanpassing boven ontwikkeling? Of ga je de kant kiezen van de methodische technocraten, kampioenen van technologische vooruitgang? Misschien kies je zelfs de kant van een van de meer geradicaliseerde groepen die je in de game tegenkomt. Het is aan jou – de Steward van de stad.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x