Home Gaming Fitness Boxing feat. HATSUNE MIKU komt in de herfst

Fitness Boxing feat. HATSUNE MIKU komt in de herfst

by Jos Vis

Fitness Boxing feat. HATSUNE MIKU, komt deze herfst naar de retailers in het Westen! Werk samen met Hatsune Miku en duik, jab en stoot je een weg naar fitness in de klassieke Fitness Boxing Mode, of in de gloednieuwe “Miku Exercise” mode met originele nummers van je favoriete Piapro Characters! Kom in beweging en heb plezier in het thuis trainen met Hatsune Miku!

Fitness Boxing feat. HATSUNE MIKU bevat 24 klassieke nummers, zoals “Melt” en “The Vampire”, met nieuwe speciale nummers die ook aan de mix zijn toegevoegd, zoals het hoofdthema van het spel, “Let’s Mikusercise!!” van cosMo@Bousou-P. Daarnaast zijn er meer dan 30 BGM-nummers uit de Fitness Boxing-serie, waardoor het totale aantal nummers in deze inzending het grootste in de serie tot nu toe is!

Fitness Boxing ondersteunt de spelers bij hun dagelijkse oefeningen door een breed scala aan warming-upopties, moeilijkheidsgraden en de mogelijkheid om individuele bewegingen te oefenen te bieden. Vaste instructeurs Lin en Evan uit de serie doen ook mee. Alle trainingsondersteunende functies van Fitness Boxing, zoals dagelijkse stempels die je trainingsgeschiedenis registreren en het doelbeheersysteem, blijven hetzelfde, nu met Hatsune Miku die je begeleidt op je fitnessreis!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x