Home Gaming Lollipop Chainsaw RePOP komt uit op 25 september

Lollipop Chainsaw RePOP komt uit op 25 september

by Mark van Truijen

Dragami Games kondigde in 2022 aan dat het werkte aan een verbeterde versie van het cultklassieke actiespel Lollipop Chainsaw van Grasshoppr Manufacture, en hoewel het spel sindsdien een paar vertragingen heeft opgelopen, hebben we nu eindelijk een specifieke releasedatum die officieel is aangekondigd.

Dragami Games heeft aangekondigd dat Lollipop Chainsaw RePOP in september zal uitkomen. Bovenop visuele verbeteringen zal het ook nieuwe gameplay-inhoud brengen zoals nieuwe kettingzagen, kostuums, een nieuwe Time Attack-modus en nieuwe functies in Juliet’s kamer.

Interessant genoeg zal het spel zowel een Original Mode als een RePOP Mode bevatten, waarbij de laatste een “unieke en kleurrijke popart-geïnspireerde kunststijl voor schade-effecten” gebruikt. Bekijk de onderstaande trailer voor een blik op hoe RePOP Mode eruit zal zien.

Daarnaast zal Lollipop Chainsaw RePOP ook verschillende verbeteringen voor de kwaliteit van leven brengen, waaronder een nieuw Chained Hits Hunting-systeem dat je aanvalssnelheid zal verhogen naarmate je meerdere treffers aan elkaar rijgt, aangepaste invoertiming voor combo’s, nieuwe auto-lock en auto-fire schakelaars voor de Chainsaw Blaster, en meer.

Lollipop Chainsaw RePOP wordt gelanceerd op 25 september voor PS5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en PC, met fysieke versies die in oktober volgen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x