Home Gaming Monster Run lanceert een gloednieuwe demo

Monster Run lanceert een gloednieuwe demo

by Jos Vis

In tegenstelling tot ons titulaire monster, hebben we niet in winterslaap gelegen. De ontwikkelaars hebben hard gewerkt om de game in de best mogelijke vorm te krijgen en ze zijn meer dan enthousiast om jullie allemaal een voorproefje te geven van wat ze de afgelopen maanden hebben gebouwd. Daarom zijn ze terug met een gloednieuwe demo voor Monster Run.

Ze brengen een heel arsenaal aan nieuwe functies om je een ervaring te bieden die spannender is dan de vorige keer dat je Monster Run speelde.

Dus, wat is er nieuw?

Verkennen en vernietigen: beheers je vaardigheden in 9 verschillende levels, elk uitdagender dan de vorige.

  • Een nieuwe wereld wacht: navigeer door een nieuw ontworpen wereldkaart – vol met keizerlijke legers en volledig vernietigbare kastelen die hun kleine kwaadaardige rijk verdedigen.
  • Ontketen het Beest: met meer dan 12 verschillende monsteraanvallen, combo’s en spreuken binnen handbereik, zal geen gevecht ooit hetzelfde zijn. – Naadloze bediening: Controllerondersteuning is nu geïmplementeerd, wat zorgt voor een soepele en intuïtieve gameplay-ervaring, zodat je je volledig kunt onderdompelen in de chaos, comfortabel vanaf je bank.
  • Ontmoet je match: Vecht met 33+ unieke eenheden die je niet alleen proberen neer te halen door pure massa, maar ook door sluwe tactieken. Probeer de permadeath-ervaring.
  • Ontdek de vreugde van vuurspuwen: Ontketen nieuwe magische vaardigheden zoals bliksem uit je poten schieten en kleine objecten laten zweven, en ze telekinetisch naar je vijanden gooien.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x