Home Gaming Dungeons & Degenerate Gamblers krijgt demo

Dungeons & Degenerate Gamblers krijgt demo

by Jos Vis

Yogscast Games en ontwikkelaar Purple Moss Collectors spelen hun nieuwste troefkaart op dit Steam Next Fest, met een demo van Dungeons & Degenerate Gamblers!

Dit roguelike-avontuur heeft onlangs een nieuwe laag verf gekregen en is grimmiger en zenuwslopender dan ooit tevoren. Spelers kunnen vanaf vandaag tot 17 juni zelf zien wat er op het spel staat.

Neem het op tegen de hebzuchtige bovenste regionen van kapitalistische zakenlui die de lokale gokkers uitbuiten door het krachtigste deck op tafel te leggen. Met een verzameling van meer dan 250 kaarten om uit te kiezen, vereist elke ronde van deze Blackjack-roguelike nieuwe en verbeterde strategieën om de jackpot binnen te slepen.

De nieuwe demo is 2 weken geleden gelanceerd en we zijn verheugd te kunnen melden dat meer dan 50.000 mensen het spel nu hebben gespeeld voordat het op Next Fest te zien was. De teams van Purple Moss Collectors en Yogscast Games waren enorm overweldigd door de reacties nadat ze de nieuwe en verbeterde versie van het spel eindelijk met de wereld konden delen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x