Home Gaming Shovel Knight: Shovel of Hope DX aangekondigd

Shovel Knight: Shovel of Hope DX aangekondigd

by Mark van Truijen

We hebben in de loop der jaren al heel wat avonturen beleefd met Shovel Knight, maar binnenkort krijgen we de kans om de allereerste game van de serie opnieuw te bezoeken. Tijdens de recente Yacht Club Games Presents showcase, waar werd onthuld dat de volgende hoofdgame van Shovel Knight in ontwikkeling is, kondigde de ontwikkelaar ook Shovel Knight: Shovel of Hope DX aan.

Zoals de naam al doet vermoeden, is Shovel of Hope DX een aankomende uitgebreide heruitgave van de allereerste campagne van de originele Shovel Knight. Het zal komen met een aantal verbeteringen en nieuwe functies, waaronder in totaal 20 speelbare personages, online multiplayer, en meer. Er zal ook een nieuwe Rewind-functie zijn, die precies doet wat het lijkt, terwijl spelers Save States kunnen gebruiken. Daarnaast kun je ook meer dan 300 cheats verwachten waarmee je het avontuur en de gameplay-ervaring op verschillende manieren kunt aanpassen. Uiteraard zullen ook eerdere updates voor het spel worden opgenomen.

“Kort gezegd, dit is de definitieve editie van Shovel of Hope,” zegt de ontwikkelaar. “Het is ook onze manier om de historische functionaliteit van het spel te bewaren, om ervoor te zorgen dat deze elementen beschikbaar blijven voor toekomstige generaties spelers. En met de nieuwe multiplayerfuncties en andere verbeteringen, hopen we dat het alles bevat wat op je verlanglijstje staat.”

Tot nu toe is Shovel Knight: Shovel of Hope DX alleen aangekondigd voor PC. Er is nog geen informatie over of het ook voor andere platforms zal worden uitgebracht, of wanneer het precies zal worden uitgebracht. Blijf op de hoogte voor meer updates.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x