Home GadgetsCorsair Maak kennis met de CORSAIR VIRTUOSO PRO Streaming-/gamingheadset met open achterkant

Maak kennis met de CORSAIR VIRTUOSO PRO Streaming-/gamingheadset met open achterkant

by Jos Vis

CORSAIR heeft vandaag een nieuwe toevoeging aan zijn illustere VIRTUOSO-headsetlijn gelanceerd: de VIRTUOSO PRO streaming/gaming-headset met open achterkant. VIRTUOSO PRO beschikt over de modernste grafeen-drivertechnologie en een opvallend open ontwerp aan de achterkant en levert levensechte audio die kan wedijveren met hoofdtelefoons van studiokwaliteit. Of u nu streamt, gamet, creëert of alle drie tegelijk, met VIRTUOSO PRO kunt u horen wat het belangrijkst is.

VIRTUOSO PRO is op maat gemaakt voor zowel streamers als gamers. De luchtige oorschelpen met open achterkant creëren een natuurlijk, ruimtelijk geluidsbeeld, waardoor je games en media een nieuwe dimensie en realisme krijgen. Bovendien bent u afgestemd op uw omgeving: u kunt spreken en communiceren terwijl u de headset draagt, net zoals u dat normaal zou doen. Met VIRTUOSO PRO is streaming en contentcreatie natuurlijker dan ooit.

VIRTUOSO PRO produceert sensationeel geluid met 50 mm grafeendrivers, een opkomende technologie die een revolutie teweegbrengt in de prestaties van headsets. Grafeen is stijver dan typische drivers, elimineert vrijwel alle vervorming en levert een radicaal rijke, gedetailleerde akoestiek met verbluffende precisie. Door de kracht van grafeen onthullen de audiodrivers van VIRTUOSO PRO details in games en media die voorheen onopgemerkt bleven.

De luchtstroom door de oorschelpen zorgt ervoor dat je oren koel blijven, zelfs tijdens de langste streamingsessies en playthroughs. De hoofdband die gemakkelijk op uw hoofd rust en de zachte oorkussens van traagschuim maken langdurig luisteren buitengewoon comfortabel.

VIRTUOSO PRO werkt naadloos samen met Elgato Wave Link-software voor het mixen, balanceren en orkestreren van meerdere audiobronnen tegelijk. Wave Link heeft ook toegang tot NVIDIA Broadcast voor geavanceerde achtergrondruis en echoreductie, evenals een groot aantal VST’s die uw streams en inhoud verlevendigen, zodat liveproducties altijd perfect zijn. Zend uzelf briljant uit via de afneembare unidirectionele microfoon met ruisonderdrukking. Als alternatief kunt u eenvoudigweg de microfoonarm verwijderen om in plaats daarvan een XLR- of USB-microfoon te gebruiken, waardoor VIRTUOSO PRO ideaal is voor elke professionele opstelling. Met geavanceerde grafeendrivers en een ruim ontwerp aan de achterkant dat perfect is voor interactie op de camera, vormt VIRTUOSO PRO het podium voor uw beste streaming- en gaming-momenten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d