Home Gaming Lesson Learned is een nieuw Tower Defense-spel

Lesson Learned is een nieuw Tower Defense-spel

by Jos Vis

Goed nieuws voor fans van Tower Defense-spellen! Speel de volledige versie van Lesson Learned op Steam en Xbox vóór de première! Spring in een wereld vol dromen en verwrongen wezens. Speel alleen of met vrienden in de coöpmodus en neem het op tegen gevaarlijke tegenstanders.

Dit torenverdedigingsspel neemt je mee op een reis door historische tijdperken samen met ons hoofdpersonage: Frank. Deze gewone schooljongen komt plotseling vast te zitten in een bizarre dagdroomwereld. Reis door verschillende historische tijdperken en red je klasgenoten. Zij zullen jouw handlangers worden die je zullen helpen in de volgende fasen van je avontuur. Verzamel grondstoffen, bouw en upgrade torens en weersta golven van verwrongen wezens om je basis te verdedigen. Speel met vrienden in de splitscreen-modus en werk samen om verschillende vijanden uit de geschiedenisboeken tegen te gaan.

In Lesson Learned is samenwerking de sleutel tot de overwinning. Nodig vrienden uit om te spelen en samen hordes naderende vijanden af te weren in de coöpmodus op een gedeeld scherm. Deel verantwoordelijkheden, coördineer taken en werk als een team om je basis te verdedigen. Voltooi samen de campagne en probeer ook in individuele missies de beste score te halen.

Je basis moet worden verdedigd tegen komende golven vijanden! Deze bizarre dagdroomwereld zit vol vreemde, gestoorde wezens die personages bedienen die zijn gebaseerd op echte historische figuren. Weersta de aanval van Romeinse krijgers, middeleeuwse geestelijken, soldaten van de Franse Revolutie en vele anderen.

Een reis door historische tijdperken wacht op je in een verhaal van Frank en zijn klasgenoten. Begin in de prehistorie en voltooi missies om door de tijd te reizen. Ontmoet vijanden die bekend zijn uit de geschiedenisboeken en verdedig je basis tegen hun troepen. Sommigen van hen zullen je aanvallen vanaf het land en anderen vanuit de lucht. Kies de beste strategie voor elk gevecht.

Verzamel grondstoffen, zoals hout en steen, om verdedigingstorens te bouwen en te upgraden. Ontgrendel nieuwe typen door aan het einde van elk tijdperk bazen te verslaan. Gebruik de hulp van je klasgenoten. Ze zullen uw bevelen opvolgen, dus beheer ze goed. Zorg er samen voor dat de tegenstanders de basis niet vernietigen!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x