Home GamingNintendo Switch The Rogue Prince of Persia vertelt het verhaal en meer in nieuwe video

The Rogue Prince of Persia vertelt het verhaal en meer in nieuwe video

by Mark van Truijen

Ontwikkelaar Evil Empire heeft een nieuwe community update video uitgebracht in aanloop naar de release van het roguelike platformspel The Rogue Prince of Persia. Na een eerdere update die het gevecht, de wapens en meer van het spel detailleerde, richt deze community update zich op de kernverhaallijn van het spel en bespreekt hoe de titulaire Prins terug in de tijd kan gaan.

Volgens de trailer heeft de Prins een bola – een klein sferisch sieraad – dat hem in staat stelt om terug in de tijd te gaan. De Prins heeft deze bola zijn hele leven gehad, en hoewel hij niet weet wie het aan hem heeft gegeven, heeft hij zijn hele leven gebruik gemaakt van de krachten om enorme risico’s te nemen bij het beheersen van zijn acrobatische vaardigheden.

De video gaat verder met het uitleggen van de opzet van het spel, inclusief hoe de Prins zich veilig vond dankzij Sukhra na een rampzalige ontmoeting met een donkere magie gebruikend Hun-leger.

Het verhaal van het spel vindt plaats over een reeks verschillende runs, waarbij spelers zullen proberen om steeds moeilijkere uitdagingen aan te gaan naarmate ze sterker worden in het spel en er beter in worden. Het spel zal gebruik maken van zijn vroege toegangsperiode om zijn verhaalelementen verder te verfijnen.

The Rogue Prince of Persia komt op 27 mei als een vroeg toegangsspel naar de PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x