Home Gaming Besiege krijgt uitbreiding op zee

Besiege krijgt uitbreiding op zee

by Jos Vis

Van Spiderling Studios is de nieuwe uitbreiding van de veelgeprezen indiegame Besiege nu verkrijgbaar op Steam! Vaar uit en pronk met je maritieme macht in de uitbreiding The Splintered Sea met nieuwe uitdagingen, bouwstenen en natuurkunde. Sluit je vandaag om 18.00 uur BST/13.00 uur ET aan op Twitch, de communitymanager van Besiege, Sam, terwijl hij alle ins en outs van deze langverwachte toevoeging laat zien.

De Splintered Sea zal alle ogen weer op de favoriet van de fans richten, aangezien deze officieel water in de game brengt. Na drie jaar ontwikkeling biedt deze uitbreiding een indrukwekkende meeslepende ervaring en impactvolle gameplay via zorgvuldig ontworpen watersimulatie, scheepsbouwfysica en acht nieuwe bouwstenen gewijd aan nautisch succes. Tien nieuwe oceanische zones wachten terwijl spelers de zeeën willen veroveren, zowel aan de oppervlakte als in de diepten eronder.

Na vijf jaar vroege toegang werd de geliefde sandboxbouwer Besiege in 2020 volledig uitgebracht, met extra blokken en niveaus, een leveleditor en de Besiege Multiverse multiplayer-ervaring. Nu biedt de basiscampagne vijfenvijftig niveaus vol machinebouwplezier, waarbij spelers worden uitgedaagd om de eilanden Ipsilon, Tolbrynd, Valfross en Krolmar te veroveren. Voor ambitieuze ontwerpers is de hemel de grens, aangezien creaties blok voor blok tot leven komen via het intuïtieve bouwsysteem met meer dan zeventig bouwstenen. Door de jaren heen hebben fans van het spel transformerende dinosaurussen, rollator-mechs en meer gemaakt; wat komt er als volgende van de tekentafel als spelers aan boord gaan van The Splintered Sea?

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x