Home Gaming Warhammer 40.000: Mechanicus II aangekondigd met wereldpremière tijdens Warhammer Skulls Showcase

Warhammer 40.000: Mechanicus II aangekondigd met wereldpremière tijdens Warhammer Skulls Showcase

by Jos Vis

Kasedo Games & Bulwark Studios hebben gisteravond aangekondigd dat Warhammer 40.000: Mechanicus II, het vervolg op de veelgeprezen turn-based tactische game, naar Windows PC, PlayStation 5 en Xbox Series X|S komt.

De langverwachte aankondiging was de headliner van de Warhammer Skulls Showcase van dit jaar, met het jaarlijkse festival van Games Workshop voor gelicentieerde videogames, met als hoogtepunt de wereldpremière van de onthullingstrailer voor het langverwachte vervolg.

Na millennia van slaap mobiliseert Vargard Nefershah de legioenen van haar dynastie om de indringers van de Adeptus Mechanicus te vernietigen die zich onbewust op haar wereld vestigden. Aan de andere kant van de Melkweg wordt Magos Dominus Faustinius opgeroepen om zijn zwaarbevochten expertise in te zetten en ervoor te zorgen dat de Necrons niet slagen. Het conflict wordt al snel een smeltkroes van onverwachte betekenis, waardoor externe actoren nog vreemder en nog dodelijker worden aangetrokken.

In een spannende toevoeging aan het vervolg strijden spelers niet alleen als de Adeptus Mechanicus tegen het ontwaken van een Necron-grafwereld, maar kunnen ze ook als de Necrons vechten voor de heropleving van hun dynastie, waarbij beide partijen nu volledig speelbaar zijn. over meerdere campagnes.

Strategische gameplay staat opnieuw centraal in de actie, waarbij spelers de garnizoenen van hun territorium kunnen beheren en voor elke missie troepen kunnen verzamelen, waarbij ze kunnen kiezen uit een enorm uitgebreide selectie vechters uit het bereik van elke factie. Nieuwe omgevingsmechanismen vereisen ook dat spelers hun strijdkrachten als nooit tevoren moeten manoeuvreren en moeten inspelen op de sterke en zwakke punten van hun gekozen factie: zoek dekking achter terrein als de Mechanicus, of vernietig het als de Necrons.

Warhammer 40.000: Mechanicus II brengt de setting opnieuw vakkundig tot leven met ontzagwekkende muziek en audio-ontwerp van de veelgeprezen componist Guillaume David en de aangrijpende voortzetting van de Mechanicus-saga van de ervaren auteur Ben Counter, vooral bekend van zijn Black Library-romans. Het epische conflict, vakkundig verweven over meerdere campagnes, zit vol met verhalende gebeurtenissen, waarbij de keuzes van de speler niet alleen het verloop van de oorlog bepalen, maar ook de climax ervan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x