Home Gaming DOOM: The Dark Ages komt mogelijk ook naar de PS5

DOOM: The Dark Ages komt mogelijk ook naar de PS5

by Mark van Truijen

Microsoft heeft veel in petto voor de Xbox Games Showcase op 9 juni, met een wereldwijde onthulling gepland voor Call of Duty: Black Ops 6 naast, volgens meerdere rapporten, aankondigingen en updates voor onder andere Perfect Dark, Starfield: Shattered Space, Gears 6, Indiana Jones en de Great Circle, en zelfs Blue Dragon, onder vele anderen. Naar verluidt zal een ander spel dat zal worden aangekondigd id Software’s DOOM: The Dark Ages zijn, met journalist Tom Henderson die onlangs in een rapport beweerde dat de volgende hoofdlijn DOOM-installatie binnenkort zal worden onthuld.

In de directe nasleep van genoemde lek zijn er schijnbaar meer details over de titel naar voren gekomen. Volgens prominente leaker NateTheHate, die onlangs naar Twitter ging om Henderson’s claims te bevestigen, gaat DOOM: The Dark Ages een multiplatform-titel worden, en zal de aankondiging op de Xbox Games Showcase bevestigen dat het naast Xbox Series X/S en PC, ook naar PS5 zal komen.

Gezien het feit dat id Software, DOOM, en Bethesda allemaal, natuurlijk, eigendom zijn van Microsoft, zouden velen kunnen aannemen dat de volgende DOOM PlayStation zou overslaan, net zoals Bethesda’s Starfield deed – maar dan weer, gezien Microsoft’s uitgebreide inspanningen als een multiplatform-uitgever in de afgelopen weken (en, vermoedelijk, in de toekomst), is het niet helemaal verrassend dat het bedrijf niet bereid is om alle verkopen die een nieuwe DOOM-game zou genieten op PlayStation te laten varen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x