Home Gaming Speelbare demo van Vampire Dynasty beschikbaar op Steam Next Fest

Speelbare demo van Vampire Dynasty beschikbaar op Steam Next Fest

by Jos Vis

Ontwikkelingsstudio Mehuman Games en uitgever Toplitz Productions kondigen met trots aan dat een speelbare demo voor het komende verhaalgedreven sandbox-actie-avontuur Vampire Dynasty beschikbaar zal zijn op het komende Steam Next Fest van 10 juni tot en met 17 juni.

Van het verkennen van de open wereld tot hartverscheurende beslissingen, die niet alleen invloed zullen hebben op jouw leven als vampier, maar ook op dat van je trouwe onderdanen: Vampire Dynasty breidt niet alleen de geliefde formule van de serie uit, maar betreedt ook nieuwe wegen.

Met volwassen inhoud die zich afspeelt in een duistere fantasiewereld betreedt de Dynasty-franchise nieuw terrein. In plaats van een of meer dorpen te bouwen, concentreer je je op het bouwen van een imposant kasteel om je grip op het land uit te breiden en nieuwe vaardigheden te verwerven. Verken het uitgestrekte landschap gecreëerd met Unreal Engine 5 en volg de volledig ingesproken dramatische verhaallijn vol beslissingen en verstrekkende gevolgen.

Je kunt heerschappij hebben over de eeuwigheid, maar je kunt die niet hebben zonder bloed!

Bereid je voor om een voorproefje te krijgen van deze nieuwe toegang tot de geliefde franchise wanneer Vampire Dynasty zich klaarmaakt om zijn tanden in het Steam Next Fest te zetten met een tijdelijke demo die begint op 10 juni.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x