Home Gaming MultiVersus Trailer toont je Jason Voorhees

MultiVersus Trailer toont je Jason Voorhees

by Mark van Truijen

Jason Voorhees uit Friday the 13th is een van de verschillende nieuwe personages die in MultiVersus landen (en gratis voor open bètaspelers). Als een Tank is hij een zware hitter die mobiliteit opoffert voor enkele harde aanvallen. Hoewel sommige bewegingen onlangs werden getoond, schetst een nieuwe trailer zijn hele kit. Bekijk ze hieronder.

De meer opmerkelijke opties zijn onder andere Unstoppable Rage, een Special Ground Neutral die zelf toegebrachte schade omzet in grijze gezondheid in ruil voor een hogere bewegingssnelheid en schade/terugslag bij de volgende aanval. Het biedt ook wat grijze gezondheid aan je bondgenoten. Dan is er Mist Step voor het vooruit teleporteren, waarbij nabije tegenstanders worden teruggeslagen.

Sweet Dreams is bruut, aangezien Jason een personage in een slaapzak stopt en ze als een wapen zwaait of ze als een projectiel gooit. Het is ideaal voor het verplaatsen van een tegenstander en tegelijkertijd hun partner pijn doen.

MultiVersus komt uit op 28 mei voor Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 en PC. Blijf op de hoogte voor meer details voordat het live gaat.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x