Home Gaming Cyberpunk Ragnarök nadert in visuele roman ‘Gods of the Twilight’, verschijnt op 14 november

Cyberpunk Ragnarök nadert in visuele roman ‘Gods of the Twilight’, verschijnt op 14 november

by Jos Vis

De apocalyps doemt op als ontwikkelaar Volutian Design de episodische visuele roman Gods of the Twilight met meerdere seizoenen onthult. Een visuele cyberpunkroman waarin oude Noorse magie terugkeert naar een futuristische, rottende wereld die Ragnarök nadert. De eerste vijf hoofdstukken van Gods of the Twilight zullen op 14 november 2023 beschikbaar zijn in Steam Early Access voor Windows PC, Mac en Linux.

In Gods of the Twilight worden spelers in New Reykjavík geduwd, een stadsschip dat zich afspeelt in een futuristische wereld vol invasieve technologie en ecologische rampen. Speel als de twee hoofdrolspelers Althea en Farkas, bewoners van het stadsschip en gereïncarneerde goden die hun eigen rol in deze rottende wereld moeten bepalen, terwijl ze hightech sekteleden moeten ontwijken en oude waarheden en hun eigen geheimzinnige vaardigheden moeten ontdekken, allemaal terwijl de apocalyps nadert.

Terwijl elk hoofdstuk zich ontvouwt, zullen Althea en Farkas hun cruciale rol ontdekken, ontwikkeld door de keuzes van de spelers, naarmate het einde van de wereld dichterbij komt. Onderling afhankelijke keuzes spelen op elkaar in en worden overgedragen tussen hoofdstukken, waardoor elke interactie met de rijk ontworpen NPC’s uit alle hoeken van de samenleving groter wordt – inclusief militaire inlichtingenofficieren, barmannen, miljardairs en de jeugdvrienden van de hoofdrolspelers. Het lijdt geen twijfel dat hun wereld zal eindigen, maar met honderden variabelen kun jij beslissen hoe.

Verteld via meeslepende verhalen en tot nadenken stemmende keuzes die de statistieken van de hoofdrolspelers beïnvloeden en nieuwe opties ontdekken, ontwikkel je een breed scala aan relaties naarmate het spel vordert. Communiceer met een groot aantal metgezellen en kies ervoor om vrienden te maken, rivalen uit te dagen of verliefd te worden (inclusief de hoofdrolspelers op elkaar). Samen moeten Althea en Farkas hun weg vinden door een complex netwerk van potentiële bondgenoten en tegenstanders, waaronder goden, mythische wezens, overheidsinstanties, machtige bedrijven en criminele organisaties.

“Net als vele anderen die hun droomprojecten creëerden, zijn we in 2020 begonnen met werken aan Gods of the Twilight, maar geloof het of niet, we zijn begonnen vóór de pandemie! De timing was griezelig, maar hopelijk zal de rest van ons werk niet zo profetisch zijn”, zegt Ashley Micks, medeoprichter van Volutian Design. “Het echte leven is al een beetje een cyberpunkdystopie, dus het is interessant om te onderzoeken wat er daarna zou kunnen komen en wat het allemaal betekent voor onze personages en hun relaties. Met magie in de mix natuurlijk – de verhalen uit ons verleden maken deel uit van ook van ons. We praten graag over deze dingen, en verhalen vertellen is een manier om interessante discussies op gang te brengen.’

“Dit project is het geesteskind van twee vrienden die een diepe liefde delen voor rollenspel en meeslepende verhalen”, aldus Leandro Zantedeschi, medeoprichter van Volutian Design. “We hebben er jaren aan gewerkt en het langzaam en gestaag verbeterd door onze eigen inspanningen en die van de getalenteerde artiesten, stemacteurs en andere medewerkers die we hebben ingehuurd om ons te helpen. En dat hebben we gedaan omdat we erin geloven – we zijn gedreven om iets oprechts te creëren, met complexe karakters en thema’s, voor een publiek dat onze passie deelt en net zoveel geniet van de wereld die we creëren als wij.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d