Home Gaming World War Z krijgt nieuwe update vol zombie-geweld

World War Z krijgt nieuwe update vol zombie-geweld

by Jos Vis

Saber Interactive heeft in samenwerking met Focus Home Interactive de Kill it With Fire-update voor World War Z uitgebracht, de best verkochte, actievolle, coöp-shooter geïnspireerd door de kaskraker van Paramount Pictures.

De Kill It With Fire-update start het tweede seizoen van de gratis content van de Tweede Wereldoorlog en bevat twee uitdagende nieuwe PvE-missies: “Dead in the Water”, waarin je overlevenden een nieuw ontsnappingsplan moeten uitvoeren nadat ze zijn gestrand op de Hudson River in New York, en “Resurrection”, die je team diep in de donkere tunnels onder Moskou brengt. De patch bevat ook een nieuwe vlammenwerper, Halloween-snuisterij en de mogelijkheid om prestige te rangschikken voor speciale beloningen.

Nieuwe gratis content-toevoegingen, waaronder de langverwachte Horde Mode Z, PvE crossplay-ondersteuning en een nieuwe Special Zombie, worden later dit jaar verwacht.

Sabre heeft ook de World War Z Season Pass geïntroduceerd – nu beschikbaar op Xbox One en PlayStation®4 in de SIEA-regio – bundelt alle huidige en komende DLC van seizoen 1 en 2 voor 50% korting op de kosten van alle afzonderlijk aangeschafte items.

De World War Z Season Pass omvat:

  • De eerder uitgebrachte DLC-pakketten Lobo en Biohazard, nu verkrijgbaar.
  • Een nieuwe set-stuk aflevering en locatie met drie PvE-missies (verwacht voorjaar 2020)
  • Verschillende nieuwe wapen- en karakterpakketten in de komende maanden

World War Z is nu digitaal en bij grote retailers op PlayStation 4 en Xbox One, plus Windows-pc via de Epic Games-winkel. Voor meer informatie, bezoek http://wwzgame.com en volg het spel op Facebook op www.facebook.com/WWZGame, Twitter @WWZTheGame en Instagram @WWZGame.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: