Home Gaming Planet Zoo gaat op roadtrip met het geheel nieuwe Noord-Amerika Dierenpakket

Planet Zoo gaat op roadtrip met het geheel nieuwe Noord-Amerika Dierenpakket

by Jos Vis

Frontier Developments plc (AIM: FDEV) heeft vandaag een gloednieuwe uitbreiding aangekondigd voor de ultieme dierentuinsimulatie, Planet Zoo. Spelers worden vervoerd naar wilde en ruige landschappen met het Planet Zoo: North America Animal Pack, dat op 4 oktober 2021 naar Steam gaat voor een adviesprijs van € 9,99.

Van droog grasland tot besneeuwde bergen, Planet Zoo: North America Animal Pack brengt acht veelgevraagde dieren uit heel Noord-Amerika naar het spel. Dit omvat zeven betoverende habitatdieren: de ijverige Amerikaanse bever, met zijn lange voortanden en peddelvormige staart; de torenhoge en majestueuze Moose; de slanke en slimme Californische zeeleeuw; de verlegen en eenzame Cougar; de enorme Amerikaanse Alligator; de zeer sociale Prairiehond met zwarte staart; en de ongrijpbare maar schattige poolvos.

YouTube video

De American Bullfrog voegt zich bij deze fascinerende nieuwe habitatdieren in Planet Zoo: North America Animal Pack. De grootste kikker in Noord-Amerika, ze staan ​​bekend om hun felgroene huid en krachtig zwemmen, en als pas het tweede zwemexpositiedier dat aan Planet Zoo is toegevoegd, zullen ze dierentuingasten zeker boeien.

Spelers kunnen hun nieuwe dieren gelukkig houden met een van de vijf nieuwe verrijkingsitems: de Beaver Pool, Pronghorn Piñata, Skittle Feeder, Melon Feeder en Underwater Plant Feeder. Bevers kunnen hun natuurlijke aanleg om te bouwen oefenen met het Beaver Pool-verrijkingsitem, dat zeker indruk zal maken op de gasten. Dierenverzorgers kunnen de Noord-Amerikaanse geest ook volledig omarmen met hoofddeksels met een Beaver-thema voor hun avatars.

Er komt ook een spannend nieuw getimed scenario naar het peloton. Dierenverzorgers zullen de uitlopers van de spectaculaire Blue Ridge Mountains betreden om hun vaardigheden op de proef te stellen, terwijl ze de wildernis om hen heen gebruiken om een ​​kleine dierentuin, gelegen in moerassige wetlands, om te vormen tot een volledig functionerend succesverhaal.

Naast de lancering van Planet Zoo: North America Animal Pack, ontvangen spelers een gratis update van het basisspel met een reeks bonusextra’s en verbeteringen. Dit omvat terreinvariaties in startkaarten, een nieuwe functie voor hoogtekaarten, diepwaterzwemmen voor katachtige soorten, padbarrières en nog veel meer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: