Home Gaming De poorten van de hel zijn open: Diablo II: Resurrected nu live

De poorten van de hel zijn open: Diablo II: Resurrected nu live

by Jos Vis

Diablo, The Lord of Terror, klauwt zich een weg uit CRT-monitoren en overal op HD-schermen. Diablo II: Resurrected is vandaag beschikbaar en is de definitieve remaster van Diablo II en de Lord of Destruction-uitbreiding. De genrebepalende actie-RPG is getrouw gemoderniseerd om verbluffender, toegankelijker en leuker te zijn dan ooit tevoren.

YouTube video

Diablo II: Resurrected is ontworpen om volledig te profiteren van de moderne gaminghardware van vandaag en ondersteunt schermen met een resolutie tot 4K. Het bevat ook volledig geremasterde 7.1 Dolby Surround-audio, zodat spelers geen enkele bloedstollende schreeuw zullen missen. Alle 27 minuten van de filmische beelden van de originele game zijn ook opnieuw opgenomen met verbluffende high-fidelity-beelden. Hoewel er veel werk is verzet om Diablo II in het moderne tijdperk te brengen, was het behoud van de authenticiteit van de ervaring van het grootste belang – de originele game-engine draait nog steeds “onder de motorkap” en voert dezelfde berekeningen en spellogica uit als in het jaar 2000 .

“Diablo II: Resurrected zal een van onze meest geliefde games introduceren bij een geheel nieuw publiek”, zegt Jen Oneal, co-leider van Blizzard Entertainment. “Het was een eer voor Vicarious Visions om zich bij Blizzard aan te sluiten en het team te vormen dat deze klassieker weer tot leven heeft gebracht. Alle betrokkenen werden gedreven door de toewijding van de spelers om het goede te doen, en ik ben enorm trots op wat ze hebben bereikt.”

Diablo II: Resurrected, ontwikkeld door Blizzard Entertainment en de eigen studio Vicarious Visions, wordt herboren op Windows-pc via Battle.net en op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation5, PlayStation4 en het Nintendo Switch-systeem. Met cross-progression kunnen spelers overal waar ze de game hebben gekocht inloggen op hun Battle.net-account voor toegang tot hun personages en buit. Om Diablo II naar meer spelers dan ooit te brengen, bevat deze remaster een breed scala aan toegankelijkheids- en levenskwaliteitsopties. Ze stellen spelers in staat om hun ervaring te verfijnen zonder ooit de klassieke gameplay in gevaar te brengen. Deze op toegankelijkheid gerichte verbeteringen omvatten:

  • Controller-ondersteuning op alle platforms
  • Lettertypeschaal, kleurenblindmodi en leesbaarheidsopties
  • Emote-wiel voor snellere communicatie
  • Volumeregeling over een groot aantal audiokanalen
  • Automatisch goud ophalen
  • Verhoogde en gedeelde voorraad
  • Uitgebreide toetsbindingsopties, waaronder een bindbare ‘Interact’-sneltoets op controllers, en meer

Diablo II: Resurrected bevat zeven iconische speelbare personageklassen. De Amazon, Barbarian, Necromancer, Paladin en Sorceress bieden elk een rijke en gevarieerde gameplay. De Druid en Assassin van Lord of Destruction keren ook terug, even woest en ongrijpbaar als altijd. De nieuwe 3D-helden hebben geüpdatete bepantsering, kleding, huidtexturen, animaties en meer. De hele game heeft een enorme grafische revisie gekregen, dus terugkerende Diablo II-veteranen die Sanctuary met een frisse blik bekijken, zullen nooit eerder vertoonde details vinden, zoals voor het eerst door een bril op sterkte kijken. Hoewel bijgewerkt, vangen de personages, monsters en omgevingen in Diablo II: Resurrected nog steeds de donkere sfeer die Diablo-fans zich herinneren. Het opnieuw beleven van die herinneringen is ook een makkie. Wisselen tussen de moderne 3D-graphics en de originele 2D-ervaring kost slechts een druk op de knop.

Diablo II: Resurrected is nu beschikbaar als een op zichzelf staande ervaring (adviesprijs $ 39,99) of als onderdeel van de Diablo Prime Evil Collection (adviesprijs $ 59,99), inclusief:

  • Diablo II: Resurrected
  • De Diablo III Eternal Collection, bestaande uit Diablo III, de Reaper of Souls-uitbreiding en het Rise of the Necromancer contentpakket
  • Het Mephisto-huisdier en Hatred’s Grip-vleugels voor Diablo III

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x