Home Gaming Larian Studios opent nieuwe studio in Warsaw

Larian Studios opent nieuwe studio in Warsaw

by Mark van Truijen

Na het enorme succes van Baldur’s Gate 3 en de beslissing om aan twee nieuwe projecten te werken op basis van zijn IP, heeft Larian Studios een nieuwe studio aangekondigd. Gevestigd in Warschau, Polen, tweette het: “Met twee zeer ambitieuze RPG’s die nu in ontwikkeling zijn, hoe kunnen we onze visies beter realiseren dan door het team uit te breiden en een 7e studio te openen in het hart van Polen’s levendige gaming scene!”

Er zijn verschillende posities open op de carrièrepagina, waaronder een RPG Designer, Graphics Programmer, Tools Programmer en Writer. Er is ook een open sollicitatieoptie voor degenen die geen rollen zien die passen bij hun vaardigheden.

Wat betreft wanneer we informatie kunnen verwachten over de toekomstige projecten van Larian, het is nog vroeg dag. CEO Swen Vincke zei dat het een “zeer grote RPG” in gedachten heeft, hoewel de technologie nog niet beschikbaar is. Echter, zijn andere meer nabije project zal aanvoelen als “nieuw” of “vertrouwd genoeg, maar anders”. Het zal Baldur’s Gate 3 niet overschaduwen, maar kan ook in early access worden gelanceerd, volgens de directeur van publishing Michael Douse.

Baldur’s Gate 3 is beschikbaar voor Xbox Series X/S, PS5 en PC, heeft bijna 15 miljoen eenheden verkocht en heeft meerdere prijzen gewonnen. Larian heeft dit jaar nog nieuwe functies, zoals meer kwaadaardige eindes, officiële mod-ondersteuning op alle platforms, crossplay en meer. Blijf ondertussen op de hoogte voor updates.

https://twitter.com/larianstudios/status/1792495491256664211/photo/1

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x