Home Gaming Yolk Heroes: A Long Tango nu uit op Steam

Yolk Heroes: A Long Tango nu uit op Steam

by Jos Vis

Pockethelden nemen het rijk over! De verwachte inactieve titel – Yolk Heroes: A Long Tamago – wordt vandaag uitgebracht door indie-ontwikkelaar 14 Hours Productions. Deze kleine titel is nu beschikbaar om te downloaden op Steam.

Een klein avontuur

Geïnspireerd door de klassieke Tamagotchis uit de jaren 90, combineert Yolk Heroes: A Long Tamago inactieve RPG-mechanica met het digitale huisdierensim-genre. Voed en verzorg je held van ei tot avonturier, bereid hem voor op speurtochten en verwerf de vaardigheden om de gevreesde Kikkerheer te verslaan. Het plaatselijke avonturiersgilde heeft alle middelen die je nodig hebt om voor je kleine peuter te zorgen. Train kracht, behendigheid en intelligentie in de hun toegewezen heldenklasse, en zorg voor hun honger, hygiëne en vermoeidheid als ze thuiskomen om uit te rusten. Als inactief spel zorgt Yolk Heroes ervoor dat er voor je held wordt gezorgd terwijl je weg bent, waardoor spelers taken in de wachtrij kunnen zetten zodat hun dooier deze tijdens een bepaalde downtime kan voltooien.

Laat je held groeien

Na de juiste voorbereidingen is je held klaar om aan zijn zoektocht te beginnen! Als je deze avonturen voltooit, verdien je ervaringspunten waarmee je je training kunt voortzetten, nieuwe uitrusting om je statistieken te verbeteren en valuta waarmee je extra items kunt kopen om je tijdens je reis te helpen. Zorg voor verschillende soorten voedsel, koop drankjes om je statistieken tijdelijk te verbeteren en pas je pantserset aan om je klasse en eigenschappen te weerspiegelen. Terwijl je verkent, ontdek je nieuwe gebieden op de kaart, inclusief verborgen kerkers met geheime schatten. Verschillende NPC’s wachten in de regio op jouw hulp, en de Kikkerheer wacht op jou als laatste uitdaging!

Speel terwijl je weg bent

Als inactief spel kunnen spelers vooruitgang boeken in Yolk Heroes, zelfs als ze weg zijn. Zet acties in de wachtrij (of schakel automatische wachtrij in) om je held bezig te houden. Of je het spel nu op de achtergrond laat draaien terwijl je verschillende taken voltooit of het spel sluit om later terug te keren, je voortgang gaat door totdat je terugkeert. Als je niet voor je elf zorgt of herhaaldelijk in de strijd sneuvelt, zal je held terugkeren naar het gilde voor verdere training en verzorging. Het rijk is tenslotte niet in één dag gebouwd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x