Home Gaming Death Stranding 2: On the Beach rond het filmen en opnemen af, volgens Kojima nu in aanpassingsfase

Death Stranding 2: On the Beach rond het filmen en opnemen af, volgens Kojima nu in aanpassingsfase

by Mark van Truijen

Enkele maanden na het tonen van de nieuwe trailer van Death Stranding 2: On the Beach, heeft Hideo Kojima bevestigd dat de opnames en opnames met de cast zijn voltooid. In de nieuwste aflevering van Hideo Kojima’s radio -Infinity- voor NHK (vertaling via Automaton-Media), onthulde de regisseur dat het nu in de “afstelfase” is, wat ongeveer een jaar zal duren.

Dit zou het releasevenster ergens in de zomer/herfst van volgend jaar kunnen plaatsen. Kojima verduidelijkte niet of de opnames en filmopnames voor de Engelse of Japanse cast (of beide) waren afgerond. Als de afstelfase polijsten en bugfixes inhoudt, zien we misschien uitgebreidere gameplay in de komende maanden. Misschien zelfs een nieuwe trailer op Sony’s geruchten PlayStation Showcase deze maand?

Death Stranding: On the Beach lanceert in 2025, exclusief voor PS5. Het vindt plaats op een ander continent dan het eerste spel, met protagonist Sam Bridges die het Chiral Network wil vestigen. Als onderdeel van Drawbridge zullen spelers de Magellan hebben als een nieuwe basis.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x