Home Gaming Nieuw “Back to the Future” Pack Lanceert voor POWERWASH SIMULATOR – Een Tijdsreizende Schoonmaakbeleving!

Nieuw “Back to the Future” Pack Lanceert voor POWERWASH SIMULATOR – Een Tijdsreizende Schoonmaakbeleving!

by Sven

Gamers en fans van de legendarische “Back to the Future”-franchise, opgelet! De ontwikkelaars van FuturLab, in samenwerking met Square Enix Collective en Universal Games en Digital Platforms, hebben iets spectaculairs voor jullie in petto. Het is tijd om je hogedrukspuit te grijpen en terug te reizen in de tijd met het gloednieuwe “Back to the Future Special Pack” voor POWERWASH SIMULATOR.

Tijdreizen Meets Schoonmaken!

In dit unieke pakket krijg je de kans om iconische filmlocaties en voorwerpen uit de geliefde “Back to the Future”-trilogie op te frissen. Stel je voor – je staat daar, hogedrukreiniger in de hand, met voor je het busje van Doc Brown, de befaamde Time Machine, de Hill Valley Clocktower, het Holomax Theatre, en zelfs Doc’s Time Train.

Nieuwe Uitdagingen en Easter Eggs

Maar er is meer dan alleen schoonmaken. Dit pack introduceert tien nieuwe achievements die je kunt ontgrendelen terwijl je de tijdloze sets van de film verkent. De ontwikkelaars beloven een ervaring vol easter eggs, verborgen details en directe referenties aan de films, wat het een feest maakt voor zowel gamers als filmfanaten.

Beschikbaarheid en Prijs

Het “Back to the Future Special Pack” is nu beschikbaar voor een vriendelijke prijs van € 7,99. Het is te spelen op diverse platformen, waaronder Steam, Windows, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch™, PlayStation®4 (PS4™) en PlayStation®5 (PS5®).

Over POWERWASH SIMULATOR

Vergeet de stress van de dag met POWERWASH SIMULATOR, een spel waarin het rustgevende geluid van water dat onder hoge druk wordt gespoten centraal staat. Bouw je eigen reinigingsbedrijf op en ga de strijd aan met elk spikkeltje vuil dat je tegenkomt. Met zijn unieke combinatie van ontspanning en escapisme, biedt POWERWASH SIMULATOR een aparte ervaring in het simulatiegenre.

Dus, als je altijd al hebt willen weten hoe het is om door de tijd te reizen en tegelijkertijd de wereld een beetje schoner te maken, dan is dit jouw kans! Pak je hogedrukreiniger en maak je klaar voor een avontuur dat de wetten van tijd en ruimte trotseert.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d