Home Gaming Square Enix lanceert nieuw Foamstars-seizoen-Future Funk

Square Enix lanceert nieuw Foamstars-seizoen-Future Funk

by Jos Vis

SQUARE ENIX lanceerde vandaag FUTURE FUNK, het vierde seizoen van FOAMSTARSFUTURE FUNK biedt spelers drie levendige nieuwe maps voor heerlijke nieuwe schuimgevechten. De Extreme Party-evenementen brengen dit seizoen een gevecht met alleen Coiff Guys in de Pitchside Homerun Party!, waarbij het de bedoeling is om tegenstanders in het water te beuken, terwijl de One-Shot Chill Party ervoor zorgt dat je FOAMSTAR vijanden met één schot kan uitschakelen. Daarnaast is er de terugkeer van de Happy FriYAY Party, die spelers de kans biedt om de nieuwe FOAMSTAR van het komende seizoen alvast te proberen.

Enkele hoogtepunten van FUTURE FUNK:

 • Seizoen levert een nieuwe map voor elke game-mode:
  • Smash the Star: Lever strijd in het luxe VIP-resort Manami An, een eiland dat boven de zee zweeft met een prachtige Zen-tuin.
  • Happy Bath Survival: De Ghoulish Glide Graveyard verplaatst spelers naar een griezelig pretpark met schimmige weggetjes en in het midden een gigantische grafkist.
  • Rubber Duck Party: Sing Swing Circus is de grote tent van een circusgroep uit Bath Vegas en laat spelers om het eendje strijden met hulp van launch poppers voor snelle shortcuts en een brug om te verdedigen.
 • Extreme Party: Beuk spelers van een gloednieuwe map in de Coiff Guy Pitchside Homerun Party! Ga vervolgens los in de One-Shot Chill Party, een 2-vs-2 gevecht waarin je een tegenstander met een enkel schot kunt uitschuimen.
 • Nieuwe gratis skins: Voltooi tijdelijke uitdagingen om 8 nieuwe skins te ontgrendelen, stuk voor stuk gebaseerd op hololive’s virtuele streamers. 
 • Gratis wekelijkse voorwerpen: Ga elke vrijdag naar de FOAMSTARS-winkel voor gratis items. Zo ontvang je deze maand een nieuw dansje voor Mel T , twee nieuwe schuimguns met de Green Poison van Jet Justice en Soa’s Green Checked, een nieuwe Slideboard en meer!
 • Happy FriYAY Party: Een tijdelijk party-evenement waarin je de FOAMSTAR van het volgende seizoen alvast kunt proberen.
 • Ranked Party: Twee tijdelijke seizoensevenementen, voor solospelers is er de Ranked Party Lonestar, voor teamspelers de Ranked Party Tribe-Vibe.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x