Home Gaming Vanaf november losgaan met Narcos

Vanaf november losgaan met Narcos

by Jos Vis

Curve Digital en Kuju zijn trots om aan te kondigen dat Narcos: Rise of the Cartels, een brute tactische turn-based game op basis van Narcos, de meermaals bekroonde Netflix-serie geproduceerd door Gaumont, op 19 november digitaal wordt gelanceerd voor pc en Playstation 4, 21 november op Nintendo Switch en 22 november op Xbox One. De deal werd gesloten door Evolution USA, Gaumont’s wereldwijde licentieagent voor de serie.

Narcos: Rise of the Cartels stelt spelers in staat om de gebeurtenissen van het eerste seizoen opnieuw te beleven, waarbij zij de kant van het Medellin-kartel of de DEA kiezen in twee afzonderlijke campagnes. In 1980 groeit Colombia El Patrón’s invloed snel, met drugs, corruptie en criminaliteit die zich verspreidt vanuit de Colombiaanse stad Medellin. Amerika begint nu kennis te nemen en het is aan de spelers om hun kant te kiezen. Ze kunnen het drugsimperium van Narcos helpen om naar de top te stijgen onder het waakzame oog van El Patrón, of de groeiende criminele onderneming naast Steve Murphy omverwerpen als DEA.

Het is gebaseerd op de succesvolle Netflix-serie van productiebedrijf Gaumont en daarnaast bevat Narcos: Rise of the Cartels iconische locaties en personages uit de show en biedt spelers de kans om naast personages zoals El Mexicano, Murphy, Peña, Primo en de criminele onderwereld te betreden meer – elk met hun eigen unieke gameplay-mogelijkheden en voordelen om het tij van de strijd te keren. Spelers zullen bekend landschap uit de show verkennen en een centrale rol spelen in wereld-veranderende evenementen die de oorlog tegen drugs zullen bepalen en verleggen. De stijlvolle visuals en meeslepende verhaallijnen van de serie bieden de perfecte achtergrond voor een levendige strategische ervaring.

Fans van tactische turn-based games zullen een opwindende nieuwe kijk op het genre ervaren, waarbij eenheden aan beide kanten na elkaar of meerdere keren binnen één beurt bewegen en de mogelijkheid om tegen te gaan door de eenheden op kritieke momenten direct te besturen. Spelers kunnen hun eigen team vormen uit verschillende klassespecifieke rollen, hun vaardigheden upgraden en hoofdrolspelers op weg naar dominantie. Spelers moeten hun zetten verstandig plannen, want elke actie zal blijvende gevolgen hebben.

Belangrijkste kenmerken

  • VAN DE HIT NETFLIX-SERIE – Authenticiteit is de kern van de Narcos-ervaring en zeer herkenbare en iconische personages uit de tv-serie zijn beschikbaar om te bedienen en te spelen, elk met unieke gameplay-mogelijkheden.
  • ELKE OORLOG HEEFT TWEE ZIJDEN – Met twee unieke campagnes Narcos: RIse of the Cartels kunt u de oorlog van beide kanten bekijken. Kies de kant van de DEA en vecht samen met Steve Murphy om het drugsimperium neer te halen, of kies de kant van de Narcos om het rijk van El Patrón te helpen financieren, groeien en uitbreiden.
  • SNELLE TACTISCHE GEVECHTEN – Narcos: Rise of the Cartels neemt tactische gevechten naar een geheel nieuw niveau met eenheden die het vermogen hebben om individueel na elkaar of meerdere keren in één beurt te bewegen, wat betekent dat het tempo altijd wordt opgevoerd. Spelers zullen hun acties voorzichtig moeten plannen, omdat ze blijvende gevolgen zullen ondervinden.
  • COUNTERACT EN KILL-SHOT – Innovatieve gameplay-mechanismen houden de turn-based gevechten fris door de speler in staat te stellen de controle over eenheden door derden te nemen om direct vijanden aan te vallen, waardoor de mogelijkheid wordt geboden om op optimale momenten kritieke schade aan te richten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d