Home Gaming Speel brandweerman met Real Heroes: Firefighter op Nintendo Switch

Speel brandweerman met Real Heroes: Firefighter op Nintendo Switch

by Jos Vis

Golem Entertainment en 612GAMES hebben vandaag de lancering aangekondigd van hun veelgeprezen Real Heroes: Firefighter, op Nintendo Switch. Nintendo-fans kunnen nu ook profiteren van een speciale lanceringskorting in de eShop.

Real Heroes: Firefighter laat spelers de heroïsche rol aannemen van een nieuwkomer die voorbestemd is om een held te worden. Leer de gereedschappen van het vak kennen en vecht tegen enorme branden en red overlevenden, leef het leven van een van ’s werelds laatste echte helden – een echte brandweerman! De game is volledig geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch en heeft een met sterren bezaaide stemcast, waaronder Aliens ‘Janette Goldstein, Buffy’s James Marsters en meer. Ook is er een rol weggelegd voor Jamie Kennedy, die je naast Ghost Whisperer ook nog kent van de E3.

  • Realistisch op AI gebaseerd brandgedrag levert een gevaarlijke, zelfs sluwe uitdaging op
  • Carrièremodus met meer dan 9 niveaus en veel locaties
  • Veel realistische gereedschappen zoals bijlen en hydraulische strooiers helpen u deuren te hacken en verpletterd metaal los te wrikken
  • Fenomenale stemcast, waaronder James Marsters (Buffy), Jack McGee (Rescue Me), Michael Jace (The Shield), Jamie Kennedy (Ghost Whisperer) en Jenette Goldstein (Aliens)
  • Bijgewerkte grafische afbeeldingen voor Nintendo Switch

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: