Home Gaming Hooggeprezen Dragon Quest Builders 2 komt in december naar PC

Hooggeprezen Dragon Quest Builders 2 komt in december naar PC

by Sven

Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat de hooggeprezen bouw-RPG DRAGON QUEST BUILDERS™ 2 op 10 december wordt gelanceerd voor pc, via STEAM®. De STEAM-versie bevat alle downloadable content (DLC) die eerder voor de PlayStation®4-versie verscheen via de Season Pass, inclusief nieuwe content, recepten, kapsels, kleding en nieuwe gebieden om te verkennen. Dit is dus inclusief het Hotto Stuff Pack, Aquarium Pack en Modernist Pack.

Spelers die de game vroeg aanschaffen op STEAM, tussen nu en 6 januari 2020, worden beloond met in-game bonuscontent waarmee spelers hun DRAGON QUEST BUILDERS 2-ervaring kunnen aanpassen, inclusief het volgende:

  • Ornamental Medicinal Herb-recept
  • Dragon Quest Logo-recept
  • Ornamental Chimaera Wing-recept
  • Vijf Sigil Block-recepten voor het bouwen van decoratieve blokken met zon-, sterren-, maan-, water- en ziel-motieven
  • Legendary Line Art-recept
  • Lo-Res Luminary-recepten
DQB2PC

Spelers kunnen de pc-versie hier alvast kopen: https://store.steampowered.com/app/1072420/DRAGON_QUEST_BUILDERS_2/

DRAGON QUEST BUILDERS 2 is een geheel opzichzelfstaande ervaring en daarmee het perfecte instappunt voor pc-gamers die nieuwsgierig zijn naar dit verhaalgedreven bouw-avontuur. In de game nemen spelers de rol aan van een beginnende bouwer die is aangespoeld op het Isle of Awakening, samen met Malroth, een mysterieuze jongen die lijdt aan geheugenverlies. Samen verkennen de twee verschillende eilanden, waarbij ze de skills ontwikkelen om een “Master Builder” te worden door dorpsbewoners te helpen, materialen te craften en vijanden te verslaan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: