Home Gaming Geef je strategische hart vrij baan in Persona 5 Tactica, nu verkrijgbaar

Geef je strategische hart vrij baan in Persona 5 Tactica, nu verkrijgbaar

by Jos Vis

ATLUS bracht vandaag hun strategische RPG Persona 5 Tactica uit voor Xbox Series X|S, Xbox One, Windows PC, Steam, PlayStation 5, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Persona 5 Tactica is vandaag ook leverbaar met de Xbox Game Pass voor console, PC en cloud. Persona 5 Tactica is de eerste strategiegame in de Persona-serie en biedt een spannende terugkeer naar de wereld van Persona 5!

Spelers kunnen de digitale en fysieke Deluxe en Standard Edition van de game op geselecteerde platforms via de website hier kopen. Pre-orderbonussen blijven voor geselecteerde platforms beschikbaar tot 1 december 17.00 uur CET.

Na een vreemd incident komen de Phantom Thieves in een bizar rijk terecht waar de bewoners onder een tiranniek bewind leven. Ze worden aangevallen door een militaire groep die Legionnaires wordt genoemd en verkeren in groot gevaar totdat de mysterieuze revolutionair Erina hen redt. Ze biedt hen een verleidelijke deal aan in ruil voor hun hulp. Welke waarheid gaat er schuil achter Erina en haar aanbod voor de Phantom Thieves?

Schakel je vijanden uit en bestrijd de corruptie met krachtige Persona’s, allerlei verschillende wapens en vernietig ze in stijl in deze verfrissend nieuwe strategische RPG uit de bekroonde Persona 5-franchise.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: