Home Gaming Deze Week in GTA Online

Deze Week in GTA Online

by Pim, Sel

Driedubbele beloningen deze week voor Lamar Contact Missions en alle Land Races
Plus Offense Defense keert terug met dubbele GTA$ en RP-bonussen en mee
r

Lamar Davis is een van de meest beruchte overvallers van Los Santos. Hij is altijd op zoek naar een klusje, en hij draait zijn hand nergens voor om tijdens het uitvoeren ervan. Help Lamar door hem te bellen op zijn iFruit en verdien de hele week het driedubbele van de gebruikelijke GTA$ en RP.

Driedubbele GTA$ en RP voor Land Races

Je hebt dus een perfect afgestelde auto met allerlei toeters en bellen in je garage. Nu moet je hem alleen nog testen tegen concurrenten van vlees en bloed: scheur over het circuit, gebruik je spierkracht om je tegenstanders in de berm te duwen en baan je een weg richting de finishlijn op welke manier dan ook. Alle Land Races geven tot 6 oktober driedubbele beloningen, dus wat de uitkomst ook is, het is de moeite waard.

Klassieke Modes keren terug met dubbele GTA$ en RP

Deze week keren de klassieke Adversary Modes SumoInch By InchKeep the Pace en Offense Defense voor een beperkte tijd terug naar GTA Online.

Offense Defense biedt de komende zeven dagen dubbele beloningen aan alle nieuwkomers. De Runner van elk team strijdt om als eerste over de lijn te komen na het behalen van elk Checkpoint, terwijl de Blocker van elk team voor de keuze staat: het beschermen van je Runner of het onder druk zetten van de tegenstander.

Of je nu wint of verliest, alle spelers winnen de hele week dubbele GTA$ en RP in de terugkerende Offense Defense Adversary Series. 

Sea Races en Parachuting Jobs komen ook terug voor een beperkte tijd, zodat degenen die de “Numero Uno” Trophy/Achievement nog niet hebben vrijgespeeld een kans krijgen om deze te voltooien. Om ruimte vrij te maken en de spelers beter op elkaar af te stemmen, worden bepaalde GTA Online-banen na verloop van tijd in en uit het spel verwijderd. 

Dubbele GTA$ voor Time Trials 

Soms is menselijke competitie lomp en onbeschoft: elkaar in de berm trappen en langs elkaar heen schrapen is een smerige zaak. Een race tegen de klok zo snel mogelijk uitrijden is een manier om je grenzen te verleggen en je vaardigheden te testen. Sommigen zouden zeggen dat roekeloosheid en baldadigheid basisvoorwaarden zijn voor Time Trials.

De Time Trial van deze week op de onverharde wegen van Calafia Way betaalt de komende zeven dagen dubbele GTA$ uit. Ga ervoor – zo kun je opscheppen over je nieuwe persoonlijke beste tijd op de LS Car Meet. 

Car Meet Prize Ride en Challenge

De prijsrit van deze week gaat naar alle LS Car Meet-leden die in 7 Pursuit Series races in de Top 3 eindigen: deze vastberaden waaghalzen mogen de Emperor Vectre gratis in een van hun garages zetten. 

Aanbevolen voertuigen op de Test Track
Als je je wagenpark wilt uitbreiden, breng dan een bezoekje aan de LS Car Meet’s Test Track om de Dinka Jester RR, Annis Euros en Vapid Dominator ASP een ritje over het beschilderde circuit te laten maken, vrienden en vijanden uit te dagen voor een Scramble of te zien hoe de voertuigen het afleggen in een race tegen de klok in Time Trial.

Deze week op het podium: Übermacht Rebla GTS

Kom deze week langs in de lobby van The Diamond Casino & Resort en geef een draai aan het Rad van Fortuin. Je zal weglopen met GTA$, RP, kleren, snacks, of een mysterieuze prijs. Als je echt geluk hebt, rol je weg achter het stuur van de Übermacht Rebla GTS, een sportwagen van Duitse makelij die een gespierde drift verbergt onder zijn verfijnde, ingetogen uiterlijk. Ga je gang, laat de motor op toeren komen en laat het beest los. Je krijgt er geen spijt van.

Kortingen:

Je bent beter dan standaard. Ga naar Benny’s en geef je voertuig een hydraulische facelift met korting – alle Hydraulics hebben deze week 50% korting – en geniet van kortingen voor vrienden en familie op upgrades voor aangepaste voertuigen, waaronder 30% korting op de Albany Manana Custom, en op de hieronder afgebeelde voertuigen: 

  • Bravado Youga Classic/Youga Classic 4×4 – 40% korting
  • Progen Itali GTB/Itali GTB Custom – 30% korting
  • Willard Faction and the Faction Custom Donk – 30% korting 
  • Albany Manana Custom – 30% korting
  • Pfister Comet/Comet Retro Custom – korting op het standaard model en Benny’s upgrade

Bovendien kunnen versnellingsfanaten 40% korting krijgen op de Declasse Tulip, en 30% op de Annis Euros.

Tot slot, breng je Auto Shop op niveau door te profiteren van 25% korting op alle Upgrades & Modifications, inclusief Styles, Floor Decals, Staff, Car Lift, en Personal Quarters.

Prime Gaming bonussen en voordelen

GTA Online spelers die met succes hun Rockstar Games Social Club account verbinden met Prime Gaming krijgen GTA$100K, gewoon voor het spelen deze week.

Prime Gaming leden kunnen ook profiteren van exclusieve kortingen, waaronder 35% korting op de Dinka RT3000 en 65% korting op de Lampadati Casco tot en met 20 oktober.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x