Home Gaming Eerste event battle Super Bomberman R Online gaat van start

Eerste event battle Super Bomberman R Online gaat van start

by Jos Vis

Konami heeft vandaag de eerste Event Battle (“Standard”) aangekondigd in SUPER BOMBERMAN R ONLINE, die nu beschikbaar is op PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, pc via Steam en Google Stadia. Deze update volgt kort na de start van het tweede seizoen van de game.

Event Battles vinden plaats tijdens Quick Match-gevechten die de standaard regelset gebruiken. Er zullen verschillende kaarten zijn waarop spelers zullen strijden – deze zullen elke dag veranderen om het spannend te houden! Het aantal spelers dat kan deelnemen aan een Event Battle verandert ook dagelijks, ofwel vier Bombers tegelijk of acht, dus spelers kunnen verschillende moeilijkheden verwachten in hun wedstrijden. Als spelers in plaats daarvan door willen gaan met klassieke Bomberman-gevechten, kunnen ze dat natuurlijk nog steeds doen.

Deze laatste update introduceert ook een nieuw personage in de franchise: Shiori Fujisaki Bomber. Shiori Fujisaki, een van de meest populaire personages uit de Tokimeki Memorial-serie, is schattig, intelligent en goed in sport. In SUPER BOMBERMAN R ONLINE zal Shiori een ‘uniek type’ bommenwerper zijn met de vaardigheid ‘Tokimeki Field’ waarmee ze alle personages in de buurt voor een korte tijd kan bevriezen. Shiori Fujisaki Bomber is verkrijgbaar voor 300 Bomber Coins in de in-game store.

Over SUPER BOMBERMAN R ONLINE:

SUPER BOMBERMAN R ONLINE, eerder gelanceerd op Stadia, is geïnspireerd op de populariteit van Super Bomberman R en brengt de 8 Bomber Brothers en anderen terug als een online battle royale voor 64 spelers.

Terwijl Bomberman terugkeert met de gameplay die de franchise tot een klassieker in partygames heeft gemaakt – schiet door slagvelden, vind verborgen power-ups en gebruik ze om vijanden weg te blazen – barst de actie in SUPER BOMBERMAN R ONLINE naar nieuwe hoogten met de “Battle 64” modus. Met een originele Battle Royale-ervaring, zijn maximaal 64 spelers verdeeld over 16 startende slagvelden. Naarmate niveaus worden gewist en spelers worden teruggebracht, blijft het aantal slagvelden slinken tot het ultieme laatste gevecht om de laatste bommenwerper te zijn die overeind blijft.

SUPER BOMBERMAN R ONLINE brengt meer dan 100 aanpasbare functiecombinaties, waaronder talloze kostuums, accessoires en voor het eerst bommenhuiden, die zowel de bom als de explosie zelf beïnvloeden. Spelers kunnen zich verder onderscheiden van de rest met het optionele Premium Pack (RRP € 9,99/£ 9,99/$ 9,99), dat toegang geeft tot 14 extra bommenwerpers die een eerbetoon zijn aan klassieke KONAMI IP’s zoals Gradius, Silent Hill, Castlevania en meer!

Terwijl iedereen ter wereld een “Battle 64” -kamer kan binnenspringen, kunnen spelers met het Premium Pack hun eigen privékamermatch maken met regelsets die de “Battle 64” -modus, de “Standaard” -modus met maximaal 16 spelers of de “Grand Prix” bevatten. ”. Grand Prix verdeelt spelers in twee teams van maximaal 3v3 om te strijden om punten te verdienen, met het hoogste totaal aantal punten nadat de twee gevechtsrondes zijn gewonnen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x