Home Gaming Grapple Dogs: Cosmic Canines wordt op 15 augustus gelanceerd

Grapple Dogs: Cosmic Canines wordt op 15 augustus gelanceerd

by Jos Vis

Medallion Games en Super Rare Originals kondigen met trots aan dat Grapple Dogs: Cosmic Canines, het langverwachte vervolg op de veelgeprezen 2D-actieplatformer Grapple Dog, op 15 augustus verschijnt voor pc, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

In Grapple Dogs: Cosmic Canines sluiten spelers zich aan bij Pablo en Luna, een onverschrokken duo pups, terwijl ze zich een weg banen door interdimensionale landschappen op een missie om de kosmos te redden! Bereid je voor op actievolle levels, uitdagende puzzels en schattige hondenkappertjes in dit levendige en onvergetelijke avontuur. Bekijk hieronder de trailer van de releasedatum van Grapple Dogs: Cosmic Canines, met kleurrijke, opvallende animatie van Jellybox:

Met uitdagende platformactie vol innovatieve wendingen en nieuwe vaardigheden zoals vuurschieten en magnetische grijpers, stelt Grapple Dogs: Cosmic Canines spelers in staat zichzelf voort te bewegen door een menagerie van adembenemende pixel-art-landschappen met opwindende snelheid en controle. Elke wereld zit boordevol nieuwe en unieke niveaus, verborgen verzamelobjecten en geheime gebieden om te ontdekken, wat voor verrassingen zorgt in de sterrenstelsels.

Spelers kunnen hun klauwen slijpen voor twee leuke manieren om te spelen! Voor spelers die graag slingeren en slingeren? Geliefde pupper Pablo keert terug met zijn vertrouwde haak en acrobatische worstelvaardigheden, klaar om naar nieuwe hoogten te snellen. Meer een shoot-first-pup? Spelers kunnen hun innerlijke scherpschutter loslaten met het arsenaal aan wapens van de mysterieuze nieuwkomer Luna, en een spannend nieuw gevechtsmechanisme aan de mix toevoegen.

De Time Trial-modi bieden spelers een extra uitdaging: racen tegen de klok (en misschien tegen concurrenten van buitenaardse wezens!) om te bewijzen dat ze de ultieme tophond zijn. Memorabele baasgevechten waarin epische hondenstrijders worden geïntroduceerd, zorgen voor onvergetelijke confrontaties voor spelers als tussendoortje

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x