Home Gaming Speel Samira’s strijd om te overleven in Werewolf: The Apocalypse – Purgatory

Speel Samira’s strijd om te overleven in Werewolf: The Apocalypse – Purgatory

by Jos Vis

Ontdek de duistere kant van de (on)menselijke natuur, ontdek bovennatuurlijke samenzweringen en vecht tegen de dodelijke chaoskracht die bekend staat als de Wyrm. Different Tales is verheugd om, in samenwerking met Paradox Interactive’s World of Darkness, Werewolf: The Apocalypse – Purgatory aan te kondigen, een mix van fantasy-thriller, visuele roman en tabletop-RPG die zich afspeelt in het World of Darkness-universum en in het derde kwartaal van 2024 naar Steam komt. Ontdek hoe het verhaal begint in de komende demo, binnenkort beschikbaar op Steam.

Maak kennis met Samira – een Afghaanse weerwolf en vluchteling. Volg haar pad van duisternis terwijl ze haar moederland ontvlucht en wordt getroffen door een levensveranderende tragedie. Speel in een wereld waar het kwaad zowel menselijke als bovennatuurlijke vormen aanneemt, en onderzoek de gruwelijke geheimen die verborgen liggen in de stad Warschau. Zal ze in wanhoop verzinken, overweldigd door de tragedies uit haar verleden? Of zal ze toegeven aan haar woede en vechten voor een betere toekomst? De keuze is aan jou…

Geïnspireerd door zijn voorganger, Heart of the Forest, vervolgt Purgatory de saga met bekende gezichten uit het Bialowieza-woud naast een nieuwe hoofdrolspeler, personages en herkenningspunten van Polen. Spelers kunnen opnieuw worden getransporteerd naar het rijke en meeslepende universum van Werewolf: The Apocalypse, waar de grens tussen menselijkheid en gedrocht vervaagt. Door een mix van RPG-mechanismen en een visuele nieuwe basis, zullen ze Samira’s reis van zelfontdekking navigeren – waarbij ze innerlijke demonen en echte monsters confronteren die groot opdoemen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x