Home Gaming Serum begint zijn avontuur in Early Acces

Serum begint zijn avontuur in Early Acces

by Jos Vis

SERUM gooit de speler met zijn hoofd in een duister en intrigerend verhaal, aangedreven door een uniek spelmechanisme: een mysterieus elixer (serum) is essentieel om te overleven, een levenslijn die regelmatig moet worden geïnjecteerd als een kortstondig uitstel van een geïnfecteerde wereld. Spelers zullen snel ontdekken hoe deze essentiële vloeistof hun bestaan kan verlengen, hun vaardigheden kan versterken en hun handgemaakte arsenaal aan dodelijke wapens kan verbeteren terwijl ze een samenzwering van de overheid ontdekken. Dit is een adrenaline-aangedreven reis vol intriges, gevaar en het meedogenloze streven om te overleven onder de tijdsdruk in een vervuilde wildernis.

Tijdens de vroege toegang zal ontwikkelaar Game Island proberen de functies en bronnen die beschikbaar zijn voor spelers uit te breiden, en heeft ook Serum’s roadmap voor vroege toegang onthuld, met plannen om later dit jaar een coöpmodus voor maximaal 4 spelers uit te brengen. .

In eerste instantie zullen verbeteringen aan de levenskwaliteit, bugfixing en feedback van de community worden voortgezet, gevolgd door de introductie van aanvullende vertalingen en prestaties. De roadmap onthult ook nieuwe gevechtsopties met dodelijke vallen en een geplande vernieuwing van de gebruikersinterface, die de spelerservaring de komende maanden allemaal verder zullen verbeteren.

De routekaart schetst ook een uitdagend nieuw niveau in de vorm van een kloofbioom met nieuwe gemuteerde tegenstanders en meer onthullingen over de mutageen die de basis vormen van het hoofdverhaal en de missiereeks van de game.

Het duistere verhaal van SERUM wordt ondersteund door het unieke crafting-systeem van de game. Spelers zullen de verbrijzelde wereld moeten verkennen, op jacht moeten gaan naar gemuteerde wezens en vallen moeten zetten om bronnen van serum te verzamelen om essentiële recepten te creëren, die elk verschillende vaardigheden en capaciteiten bieden die cruciaal zijn voor het overwinnen van de diverse reeks gemuteerde vijanden en gevaren die op de loer liggen in de dodelijke wereld. omgeving. Tegen een tikkende klok zullen ze die levengevende dosis serum moeten bemachtigen en moeten zoeken naar verschillende aanwijzingen voor het oplossen van de menselijke catastrofe, en naar informatie over de infectie die bekend staat als de Blight. Beheer van hulpbronnen, sluwe tactieken en scherp tijdmanagement spelen allemaal een rol in de strijd om te overleven.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x