Home Gaming Suicide Squad: Kill the Justice League stelt alle personages voor

Suicide Squad: Kill the Justice League stelt alle personages voor

by Pim, Sel

Warner Bros. Games en DC hebben stellen je graag uitgebreid hun helden voor uit de Suicide Squad: Kill the Justice League, de aankomende third-person actie-shooter die wordt ontwikkeld door Rocksteady Studios. Hieronder vind je een overzicht van elk lid van Task Force X terug, die je een diepere inkijk geeft in hun vaardigheden en skills. 

Harley Quinn presenteert haar waanzinnige One Woman Show! Ze kan acrobatiek, beheerst wapens als geen ander en heeft de knowhow om Batmans wapens te gebruiken. Ze is alles wat de Suicide Squad nodig heeft.

Met King Shark moet je niet lichtvaardig omgaan en Metropolis kan maar beter naar de lucht kijken in plaats van naar de zee, want dit roofdier aan de top van de voedselketen heeft een nieuw territorium ontdekt.

De Flash heeft deze Boomerang vaker neergehaald dan hij kan tellen, maar hij blijft terugkomen. Met een vleugje eigen snelheid zit Captain Boomerang in positie om de Scarlet Speedster te vangen en hem op zijn plaats te zetten.

Brainiac’s soldaten maken geen schijn van kans tegen Deadshot. Hij is tot de tanden gewapend en klaar voor de strijd. De Justice League zal niet weten wat hen overkomt als hij hen als zijn volgende doelwit markeert…

Suicide Squad: Kill the Justice League is vanaf 2 februari 2024 verkrijgbaar op PS5, Xbox Series X|S en PC.
Suicide Squad: Kill the Justice League is een originele, genre-overschrijdende third-person actieshooter in ontwikkeling door Rocksteady Studios, de makers van de bestverkochte Batman: Arkham-serie. Speel als Harley Quinn (ook bekend als Dr. Harleen Quinzel), Deadshot (ook bekend als Floyd Lawton), Captain Boomerang (ook bekend als Digger Harkness) en King Shark (ook bekend als Nanaue) en begin aan een onmogelijke missie door Metropolis om de aarde te redden en ’s werelds grootste DC Super Heroes, de Justice League, uit te schakelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x