Home Gaming Compass of the Destiny: Istanbul nu verkrijgbaar op Steam

Compass of the Destiny: Istanbul nu verkrijgbaar op Steam

by Jos Vis

Compass of the Destiny: Istanbul, ontwikkeld door M11 Studio en uitgegeven door 5Deniz, zal vandaag op Steam worden uitgebracht, een isometrische actie/RPG die zich afspeelt in het 17e-eeuwse Ottomaanse Rijk.

Compass of the Destiny: Istanbul is een avontuur waarin je als Venetiaan aan een opwindende expeditie begint door het 17e-eeuwse Ottomaanse Rijk.

Geef vorm aan je toekomst, dompel jezelf onder in echte zoektochten, ontrafel mysteries, verken Istanbul en ontdek je verborgen vaardigheden om je ultieme bestemming te omarmen.

Duik in het rijk van ‘Between Two Worlds (Fîtra)’, waar de paden van het lot en de schepping elkaar kruisen, terwijl je je vaardigheden verbetert, puzzels aanpakt, tegenstanders overwint en herinneringen onthult, en dat allemaal terwijl je de leiding van het kompas in acht neemt.

In het Fîtra-rijk krijg je toegang tot vaardigheidsrollen om je vaardigheden te verbeteren, verdedig jezelf zowel binnen als buiten, verover tegenstanders met een reeks wapens en begin aan speurtochten die zijn geworteld in waargebeurde verhalen uit het 17e-eeuwse Ottomaanse Rijk, met prominente historische figuren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: