Home Gaming Ylands: Nintendo Switch Edition aangekondigd, verkrijgbaar op 20 juni

Ylands: Nintendo Switch Edition aangekondigd, verkrijgbaar op 20 juni

by Jos Vis

Oproep aan alle zeewaardige ontdekkingsreizigers! Bohemia Interactive is verheugd de komende release van Ylands: Nintendo Switch Edition aan te kondigen, die op 20 juni wereldwijd exclusief beschikbaar zal zijn voor digitale download op de Nintendo Switch. Deze release is de tweede game van Bohemia Interactive op het Nintendo Switch-platform, na het eerdere succes van Vigor.

Ylands: Nintendo Switch Edition is het ultieme creatieve avonturenspel in de open wereld. Bereid je voor om ondergedompeld te worden in een betoverend, low-poly universum, geoptimaliseerd om een naadloze game-ervaring op de Nintendo Switch-console te bieden. De game bevat kerngameplay-mechanismen gericht op verkenning, zeilen, knutselen, bouwen en lichte overlevingselementen. Deze combinatie van mechanica biedt een unieke en boeiende ervaring voor spelers van alle leeftijden.

Bekijk de aankondigingstrailer van Ylands: Nintendo Switch Edition om deze unieke verkenningservaring in actie te zien:

Op hun eigen, volledig aanpasbare schip doorkruisen spelers zes verschillende regio’s, elk gevuld met unieke fauna, flora en willekeurige ontmoetingen die het avontuur fris en spannend houden. Ylands stelt spelers in staat gebruik te maken van duizenden items om mee te knutselen en te bouwen, waarbij ze een uitgebreide technologieboom doorlopen die diepte en variatie aan de gameplay toevoegt. De game introduceert spelers voorzichtig door ze te rekruteren voor de Classy Adventurers Guild, waar ze aan een ongelooflijke reis beginnen, gewapend met hun vertrouwde handboek, en naar eindeloze avonturen zeilen.

Wat de Ylands: Nintendo Switch Edition-versie van de game uniek maakt, is dat deze beschikbaar zal zijn als een offline game voor één speler, die de populaire spelmodi Adventure en Creative biedt om tegemoet te komen aan verschillende speelstijlen.

Misschien beter bekend om hun genrebepalende hits Arma en DayZ, heeft Bohemia Interactive Ylands opnieuw ontwikkeld om ervoor te zorgen dat spelers een fantastische ervaring hebben, of ze nu thuis of onderweg spelen, op hun tv-scherm of via de handheld, met de volgende veranderingen die de moeite waard zijn om te benadrukken :

Speel Ylands voor het eerst offline
Ylands: Nintendo Switch Edition kan alleen volledig offline worden gespeeld, wat een primeur is voor deze serie. Na het downloaden en de eerste lancering hebben spelers geen actieve internetverbinding nodig om het spel te spelen. Alle spelwerelden, creaties en voortgang van de spelers worden lokaal opgeslagen, wat zorgt voor een soepele, ononderbroken vaart, waar ze ook spelen.

Eén keer kopen, voor altijd spelen
Hoewel Ylands op pc een gratis te spelen titel is, heeft Bohemia Interactive gekozen voor een eenvoudiger, vooraf betaald premiummodel voor Ylands: Nintendo Switch Edition. Dit, in combinatie met het offline karakter ervan, betekent dat er geen sprake is van ‘pay-to-progress’-mechanismen, minder noodzaak om te slijpen om hulpbronnen te verzamelen en dat er geen sprake is van het genereren van inkomsten. Alle geplande updates voor Ylands: Nintendo Switch™ Edition worden altijd zonder extra kosten meegeleverd, terwijl de optie om optionele cosmetische DLC-pakketten aan te schaffen ook wordt ondersteund.

Geoptimaliseerde bedieningselementen en gebruikersinterface met stabiele framerate
Ylands: Nintendo Switch Edition is geoptimaliseerd om volledig te profiteren van de Nintendo Switch-hardware, beschikt over een stabiele framerate en een gebruikersinterface die is ontworpen met het oog op zowel tv- als handheld-spel.

Veilige singleplayer voor alle leeftijden
Vanwege de offline structuur is Ylands: Nintendo Switch Edition een 100% veilige spelomgeving voor jongere spelers, zonder microtransactieprompts en zonder risico op negatieve interacties met andere spelers. Er zit geen bloederig of grafisch geweld in de game, wat het een perfecte ervaring maakt voor jongere spelers.

Avontuurlijke en creatieve modi
Ylands: Nintendo Switch Edition is een ervaring die creatieve ontwikkeling en denken in elke fase ondersteunt en aanmoedigt. Er zijn vrijwel onbeperkte bouwmogelijkheden beschikbaar voor de speler; zowel in de meer verhaalgerichte Adventure-modus als de sandbox-georiënteerde Creative-modus. Als spelers niet vanaf het begin iets willen creëren, is het ook mogelijk om via de Nintendo eShop verschillende soorten gebouwen, schepen en zelfs huisdieren te kopen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x