Home Gaming Helldivers 2 – EXO-49 Emancipator Exosuit nu beschikbaar

Helldivers 2 – EXO-49 Emancipator Exosuit nu beschikbaar

by Mark van Truijen

Terwijl Arrowhead Game Studios meer tijd neemt om aan zijn patches voor Helldivers 2 te werken, blijft het content uitpompen voor de co-op shooter. Na de bevrijding van Varylia 5 door de spelers, is de EXO-49 Emancipator Exosuit, de tweede tot nu toe geïntroduceerde mech, nu beschikbaar voor iedereen.

Wat het onderscheidt van de EXO-45 Patriot is dat het twee autocannons heeft. Op basis van vroege indrukken versnippert de Emancipator snel lichte en middelgrote eenheden. Het lijkt te worstelen tegen zware hitters zoals de Bile Titan, dus wees voorzichtig voordat je het aangaat.

Helldivers 2 is beschikbaar voor PS5 en PC en heeft sinds de lancering op 8 februari 12 miljoen eenheden verkocht. Het heeft onlangs wat controverse gezien, specifiek het hele gedoe van verplichte koppeling met iemands PSN-account op Steam (waar Sony snel op terugkwam). Sindsdien heeft Arrowhead een nieuwe CEO aangenomen, met Johan Pilestedt die de nieuwe Chief Creative Officer wordt. Blijf ondertussen afgestemd op verdere updates.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x