Home Gaming Lost in Tropics nu beschikbaar op pc

Lost in Tropics nu beschikbaar op pc

by Jos Vis

Probeer te overleven op een paradijselijk eiland! Lost in Tropics, een nieuw overlevingsspel met roguelite-elementen, gemaakt door de eenmansstudio Lukas GameLabs, is nu beschikbaar op pc. De speler bevindt zich op een paradijselijk eiland en wordt geconfronteerd met meedogenloze elementen en de harde natuur. Lost in Tropics zal naar verwachting de komende maanden ook verschijnen voor PlayStation-, Xbox- en Nintendo-consoles.

De onafhankelijke Poolse studio Lukas GameLabs zit achter Lost in Tropics. De uitgever van het spel voor pc is SIG Publishing. Lost in Tropics is een overlevingsspel met realistische gevechtsmechanismen om te overleven en elementen van simulator, avontuur en actie. De hele spelomgeving is gebaseerd op roguelite-mechanica, waarbij falen betekent dat je opnieuw moet beginnen, en het spel sterk wordt beïnvloed door willekeurig gegenereerde omstandigheden.

Lost in Tropics biedt ook een systeem van dynamisch veranderend weer, dat ook rechtstreeks van invloed is op de omstandigheden. Dit maakt elke benadering van het spel net iets anders. De plot van dit nieuwe overlevingsspel speelt zich af op een tropisch eiland dat zowel onvoorspelbaar is als vol geheimen die wachten om ontdekt te worden.

De gameplay van Lost in Tropics omvat een hele reeks verschillende activiteiten die verband houden met de strijd om te overleven op een paradijselijk maar gevaarlijk eiland. De speler moet middelen verzamelen, de kunst van het jagen beheersen, nuttige gereedschappen maken, de nodige vaardigheden ontwikkelen en schuilplaatsen bouwen. Belangrijk is dat gereedschap gemaakt van hulpbronnen die op het eiland worden gevonden, voldoende moet zijn voor de jacht. In de strijd om te overleven kun je rekenen op een systeem van constante upgrades die gedurende het hele spel aanhouden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x