Home Featured Call of Duty: Black Ops 6 komt op de Game pass, bevestigd met nieuwe trailer

Call of Duty: Black Ops 6 komt op de Game pass, bevestigd met nieuwe trailer

by Mark van Truijen

Of Microsoft en Activision Call of Duty naar Game Pass zouden brengen, was een vraag die velen de afgelopen maanden meer dan eens hadden gesteld, en nu, na suggesties van Microsoft hierover, heeft het bedrijf de grote stap genomen om ervoor te zorgen dat dat inderdaad zal gebeuren. Na recente lekken en geruchten heeft Microsoft bevestigd dat de aankomende, onlangs aangekondigde Call of Duty: Black Ops 6 bij de lancering beschikbaar zal zijn via Game Pass.

Het bedrijf heeft dit bevestigd met een nieuwe live-action trailer, die volgt op een recente teaser die leek te bevestigen dat het spel zich afspeelt tijdens de Golfoorlog. De trailer toont verschillende wereldleiders van die tijd en praat over samenzweringen (typisch genoeg, voor een Black Ops-spel) die hebben geresulteerd in een façade van vrede terwijl lelijke, grotere oorlogen in de schaduw woeden. Bekijk het hieronder.

Call of Duty: Black Ops 6 staat ook op het punt om op 9 juni een volledige wereldwijde onthulling te krijgen, dus verwacht binnenkort meer te horen over het spel. Lekken hebben beweerd dat het spel cross-gen zal zijn, wat betekent dat het ook zal worden gelanceerd voor PS4 en Xbox One naast PS5, Xbox Series X/S en PC. Volgens eerdere rapporten zal het spel in oktober worden uitgebracht.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x