Home GamingAndroid Assassin’s Creed Mirage Clip toont je wat heerlijke gameplay

Assassin’s Creed Mirage Clip toont je wat heerlijke gameplay

by Mark van Truijen

Het pendulum van Assassin’s Creed staat op het punt terug te zwaaien met de aankomende Mirage, die belooft een gameplay-ervaring te bieden die in meer dan één opzicht lijkt op de oudere delen van de serie, met de focus op stealth en het ontbreken van RPG-mechanismen, een kleinere spelwereld en kortere speelduur. Een ander belangrijk element dat het met hernieuwde focus terugbrengt, is parkour, en Ubisoft heeft nog een glimp geboden van hoe dat eruit zal zien.

Het bedrijf plaatste onlangs een bericht op Twitter via de officiële Assassin’s Creed-pagina en deelde een korte, nieuwe gameplayclip waarin enkele van de parkourmechanica van Mirage werden belicht. Basim, die er veel behendiger en leniger uitziet dan sommige van zijn meer recente tegenhangers, is te zien terwijl hij van platform naar houten balken naar touwen springt en zwaait, terwijl hij zich op klassieke Assassin’s Creed-manier boven straatniveau door de stad beweegt. Bekijk de clip hieronder.

Onlangs hebben we ook onze indrukken van het spel gepubliceerd na het bekijken van ongeveer anderhalf uur aan nieuwe gameplaybeelden. Je kunt onze gedachten over hoe het spel zich ontwikkelt hier lezen.

Assassin’s Creed Mirage wordt uitgebracht op 5 oktober voor PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: