Home Featured Tekken 8 Trailer toont Lars Alexandersson

Tekken 8 Trailer toont Lars Alexandersson

by Mark van Truijen

Er is een nieuwe gameplay trailer beschikbaar voor Tekken 8 van Bandai Namco, waarin Lars Alexandersson wordt onthuld. Als onwettige zoon van Heihachi Mishima leidt hij de rebellen van Tekken Force in een protagonistische rol. Niet verrassend is hij nog steeds ontzettend snel en kan hij enorme schade aanrichten. Bekijk hem hieronder.

Als je genoot van het gebruik van Lars vanwege zijn moveset, vooral de launchers en juggles, dan is er goed nieuws: hij heeft er genoeg van in overvloed. Zijn snelheid past goed bij de nieuwe Heat Burst en Heat Engager acties, terwijl hij de nieuwe focus op agressie in de sequel aanmoedigt. Natuurlijk helpt het ook niet dat hij bliksemschichten uitdeelt met verschillende aanvallen.

Tekken 8 komt naar Xbox Series X/S, PS5 en PC, ontwikkeld op Unreal Engine 5 zonder enige assets van Tekken 7. Hoewel de ontwikkelaar nog geen releasedatum heeft aangekondigd, wordt verwacht dat het ergens vóór april 2024 zal uitkomen. Blijf op de hoogte voor meer onthullingen van personages, en bekijk ondertussen de trailers voor Jin, King, Nina, Kazuya, Paul en Marshall Law.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: