Home Featured Tekken 8 ziet Jin Kazama in brute nieuwe trailer

Tekken 8 ziet Jin Kazama in brute nieuwe trailer

by Mark van Truijen

Na het laten zien van de vaardigheden van Nina Williams en Kazuya Mishima in Tekken 8, heeft Bandai Namco een nieuwe trailer uitgebracht die zich richt op Jin Kazama. De bekende personage uit de serie keert terug met een vernieuwde focus en behoudt zijn harde en agressieve speelstijl terwijl hij verschillende Devil Gene-aanvallen in de mix gooit. Bekijk de trailer hieronder.

Jin is naast zijn knockbacks en juggles ook bedreven in het direct tegenhouden van aanvallen. Hij kan ook een vliegende trap uitvoeren om combo’s voort te zetten en de afstand te verkleinen. Dit is een interessant contrast met de stijl van Kazuya, vooral gezien het gebrek aan langeafstandslasers. De nieuwe Heat Burst- en Heat Engager-mechanica worden ook getoond en zien er erg strak uit.

Tekken 8 is in ontwikkeling voor Xbox Series X/S, PS5 en PC. Hoewel er nog geen releasedatum is aangekondigd, zegt Bandai Namco dat deze voor april 2024 zal uitkomen. Het zou ergens tussen 1 april 2023 en 31 maart 2024 moeten verschijnen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: